• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Magasinet FRISØR nr. 4 2021 er ute med masse inspirasjon til dedikerte fagfolk.

Magasinet FRISØR nr. 4 2021 er ute med masse inspirasjon til dedikerte fagfolk.

Yrkesstolthet går aldri av moten

Hvor mange andre yrker kan du jobbe så tett på mennesker, få utløp for dine kreative sider, skape din egen drømmebedrift og jobbe så allsidig? Magasinet FRISØR viser hvorfor frisøryrket er en livsstil for mange.


Det er en kjent sak at frisørene scorer svært høyt på trivsel i undersøkelser som gjøres om alle yrker.  I salonghverdagen gjør man kunder litt lykkeligere ved at man bruker sine faglige ferdigheter. Har man sosiale ferdigheter i tillegg, så får man også full glede av disse i kundesamtaler, eller i tett fellesskap blant medarbeidere i salongen. Og så er det muligheten til å være kunstner da, ref. kolleksjoner i dette magasinet.

 

NFVB rommer mange typer bedrifter, små og store, over hele landet. Deres hverdag, deres mål og ambisjoner kan være vidt forskjellige, men alle bedriftseierne vil nok med hånden på hjertet si at de brenner for faget. Det er også derfor mange er medlemmer av NFVB. Forbundet jobber for at bedriftene skal ha gode ramme­betingelser, trygge arbeidsplasser og god faglig tyngde. NFVB er medlemmenes egen interesseorganisasjon, der våre tillitsvalgte med stort engasjement jobber for at vår bransje skal utvikles og få den status den fortjener.  Den profesjonalitet vi streber etter bygger bransjens omdømme, som er viktig for å rekruttere til faget. Vi må vise at våre bedrifter og våre fagfolk er fantastiske, og NFVB skal gjøre alt for at de skal være det. 

 

Dette er mulighetenes bransje, enten du vil utfolde deg faglig eller bygge bedrift.  Dette magasinet vil forhåpentligvis gi deg både nye tanker og ekstra inspirasjon til din hverdag. Vi presenterer noen fantastiske frisyrekolleksjoner, tips til hvordan du enkelt kan fornye salongen din, samt nye produkter som kan booste salgsinn­tektene. FRISØR tar også pulsen på bransjen, og vi har blant annet en ny runde med små historier om hvordan medlemmene har opplevd koronatiden og hvordan de ser på fremtiden. Viktigheten av økt kunnskap og kompetanse forsterkes, det er det ingen tvil om.

Redaktør Jarl Martin Garder presenterer Magasinet FRISØR nr. 4 2021.
Tilbake
Annet Innhold