• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back

Utgave 2-2019 av Magasinet FRISØR er på vei til deg

Denne utgaven av Magasinet FRISØR gir et godt tilbakeblikk på bransjebegivenheten Hår & Skjønnhet, med NM i fire fag og ikke minst den fantastiske Prisfesten. Selv om det er gått et lite stykke tid siden bransjen var samlet i Oslos nye storstue, The Hub, så er det mange, gode grunner til å bruke god tid på å reflektere over begivenheten. For det var en faglig orgie av inspirasjon, som vi i magasinet bare får vist noen glimt av.

Hver frisyre hadde fortjent en helside, men det har vi dessverre ikke mulighet til. Hår & Skjønnhet kunne også by på tidenes seminarpakke, med alt fra det frisørfaglige til det forretningsmessige. Alt for at bransjens fagfolk skal være best mulig rustet og mest mulig inspirert til å møte en utfordrende salonghverdag. De som ikke var der at gikk virkelig glipp av noe. Det vil forhåpentligvis bli flere bransjefestivaler med dette konseptet, og da gjelder det å være våken for å få med seg det særdeles rikholdige programmet.

De tre pilarer

NFVB har en satsningsstrategi som bygger på tre hovedpilarer: 1) Utdanning og kompetanse  2) Verving og medlemspleie  3) Omdømmebygging.  Hår & Skjønnhet er et slags utstillingsvindu for det arbeidet NFVB gjør for bransjen. For eksempel ble skolene invitert til en egen rekruttarena, før de fikk anledning til å se på NM og showene, møte leverandørene, treffe fagfolk og bli ekstra motivert for å bli fremtidens fagarbeidere. Og det elevene fikk se var nettopp noe av det ypperste bransjen kan by på. Sånt kommer ikke av seg selv. Noen må jobbe i kulissene for å legge til rette for kunnskapsbygging. «Noen» er NFVB, som med sitt nettverk samler den kraften som må til. Deltakere i NM og Årets Frisør har fått mange oppslag i lokalaviser rundt om i hele landet. Det er omdømmebygging i praksis. Medlemsbedriftene får ekstra mange fordeler, men NFVB er rause til å dele kunnskap og inspirasjon. Vi tar vårt bransjeansvar på alvor, og ønsker å inkludere alle i en stor «VI-følelse».

Et unikt fagblad

Magasinet FRISØR utgis av NFVB, frisør- og velværebedriftenes egen interesseorganisasjon. Du kan derfor si at hver medlemsbedrift er «deleier» i magasinet. I godt over 100 år har magasinet vært formidler av informasjon og inspirasjon til faglig utvikling og bedriftsutvikling. Engasjerte medlemmer har vært og er kjernen i forbundets og magasinets virksomhet. Også i vår stadig mer digitaliserte hverdag formidler Magasinet FRISØR et sterkt visuelt uttrykk, og gjør at du stopper opp og leser på en helt annen måte enn på en nettside du skroller fort forbi.  Men den store styrken ligger nettopp i samspillet i NFVBs kommunikasjonskanaler: våre arrangement, der Hår & Skjønnhet troner, våre to magasiner FRISØR og SALONG Hud & velvære, og våre digitale flater som nfvb.no, Facebook og Instagram.  Alt som skjedde under Hår & Skjønnhet, og det var MYE, vil også være kilde til mange kommende artikler i magasiner og på nett, og mange postinger i de sosiale medier.

 

Jeg håper utgave 2-2019 av Magasinet FRISØR gir deg et forfriskende tilbakeblikk på Norges største bransjebegivenhet. Vi trenger alle inspirasjon som energi til vår kreative hverdag.

 

 

Tilbake
Annet Innhold