• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Det er viktig for å kunne lære øyet å se ulike ansikter og ulike typer utgangspunkt hos hver enkelt kunde, så man kan vurdere hva som passer best, sier Marlene Paulsen.<br/>

Det er viktig for å kunne lære øyet å se ulike ansikter og ulike typer utgangspunkt hos hver enkelt kunde, så man kan vurdere hva som passer best, sier Marlene Paulsen.

Trender i fokus, daglig trening og bredt tilbud

Brynstyling er veldig etterspurt. Synlige resultater gir fornøyde kunder og gode fortjenestemuligheter for bedriften. - Det viktigste for å være en profesjonell utøver innen bryn, er å følge med på trendene og tilby flere behandlinger innen bryn for å ha noe som passer for alle, sier kursholder og fagutøver Marlene Paulsen i Calma Beauty.


 - For å bli en profesjonell utøver innen bryn er det viktig med regelmessig trening. Det beste er å jobbe med det på daglig basis, men så lenge man har noen brynskunder per uke, får man jevnlig trening. Det er viktig for å kunne lære øyet å se ulike ansikter og ulike typer utgangspunkt hos hver enkelt kunde, så man kan vurdere hva som passer best, sier Marlene Paulsen.


Faglig oppdateringer og grunnleggende ferdigheter krever kursing for å levere resultater skreddersydd kundenes behov, mener Marlene Paulsen.

Må kunne ulike brynsbehandlinger

Marlene påpeker betydningen av kunne ulike teknikker for å dekke kundenes behov.

 - Det er viktig å kunne tilby ulike behandlinger innen bryn, så man har noe som passer for alle. Eksempler på brynsbehandlinger som kan være på menyen, er Brow Lamination, brynstyling med voks, farge og napping, samt hybrid farge/Brow Stain.

Som en dedikert fagutøver og brynsstyling spesialist holder Marlene og teamet i Calma Beauty kurs i de tre nevnte behandlingene.


Oppmålingsteknikker er viktig

 - Vi tilbyr også kurs som gir en grundig innføring i oppmåling. Det er spesielt viktig at man lærer seg minst to ulike teknikker, siden one-size-fits-all ikke er helt praktiserbart i dette yrket. Ved å kunne to ulike teknikker for oppmåling kan man kontrollere egne målepunkt, og deretter finne de rette målene for hver enkelt kunde, sier Marlene. 

 - Vi har inkludert oppmåling i kurset vårt for generell brynsstyling, fordi dette er et kurs man som oftest begynner med når man ønsker å spesialisere seg innen bryn, legger hun til.

Presisjon og teknikk skaper smakfulle resultater.

Gode inntjeningsmuligheter

For profesjonelle utøvere er det et hyggelig inntjeningspotensial, skal vi tro Marlene.

- Fortjenestemulighetene på brynsbehandlinger er veldig gode, og man kan også tjene godt som en brynspesialist. Men det er viktig å legge fokus på bryn som en selvstendig behandling, ikke bare som en behandling i tillegg til andre tjenester som kunden kommer for.  Ved brynsbehandlinger setter man av 30-60 minutter, avhengig av hvilken type behandling man skal utføre. 

- Kostprisen kan fint ligge fra 500 kroner og oppover. I byene ser man priser på over tusenlappen for eksempelvis på Brow Lamination. Det er gode penger å tjene på bryn, hvis man utvikler denne tjenesten. Man må også huske på at dette er et marked for kunder i alle aldre og for begge kjønn. Men det aller viktigste for å være en profesjonell utøver innen bryn, er å følge med på trendene og tilby flere behandlinger innen bryn. Da har du noe som passer alle, avrunder Marlene Paulsen.


Konkurranser i bryn:

Norgesmesterskapet 2024

Bryn er en av to disipliner

→ NYHET!  Årets Hudpleier 2024 – fotokonkurranse

Bryn er en av to disipliner

Konkurranser gjør deg god. Marlene Paulsen og resten av teamet synes det er spennende å kunne delta i NM i brynstyling. Marlene tok selv sølv under årets NM og gull i fjor. Neste års NM foregår under Beauty is Business i Lillestrøm 9. mars. 

Signaturbehandling

Calma Beauty jobber også med egne produkter. 

 – Vi lanserer straks en ny hybrid farge, kalt brow stain. Dette er vårt eget merke, Calma Beauty, og der er også vår nye signaturbehandling i salongen. Behandlingen inngår i vårt brynstyling-kurs, og vi vil også selge disse fargene til profesjonelle aktører og salonger, fremholder Marlene Paulsen, og legger til;

 - Vi har jobbet lenge med en formulering som sitter godt på hårene, og samtidig gir en fargeeffekt på huden. Det er perfekt for dem som har lite brynshår, eller ønsker veldig definerte bryn. Fargen på hårene sitter opptil seks uker og fargen på huden i 7-10 dager. Vi har jobbet frem fargenyanser for det norske markedet, så det vil være en perfekt farge til alle.
Tilbake
Annet Innhold