• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Sandra Delgado demonstrer her nye massasjeteknikker i forbindelse med den nye behandlingen. <br/>

Sandra Delgado demonstrer her nye massasjeteknikker i forbindelse med den nye behandlingen.

Thalgo Marine Essentials: God stemning på Holmen Fjordhotell

Rett før sommerferien inviterte Skinthal til en eksklusiv relansering av spa- og hudpleieserien Thalgo Marine Essentials. Arrangementet fant sted på praktfulle Holmen Fjordhotell i Asker, som tidligere i år inngikk en samarbeidsavtale med Thalgo som leverandør til hotellets spa.


Etter en omvisning i hotellets nyoppussede spa-avdeling, ble det faglig input hvor fagansvarlig Sandra Delgado snakket om Thalgos spakonsept og presenterte produktnyhetene. Hun avsluttet med å demonstrere den nye revitaliserende ansiktsbehandlingen, 3 Alger Marin Treatment, som også utføres på kropp.  

Tilbakemeldingene fra de fremmøte var udelt positive. Hudterapeut og eier av Inwell Clinique i Tønsberg, Inna Strand, fikk æren av å ligge på benken under demonstrasjonen. På spørsmål om hva hun syntes svarte hun:

 - Veldig deilig massasje. Den er helt annerledes enn den tradisjonelle ansiktsmassasjen. Denne opplevdes som dyp og muskelstimulerende.

Stolt samarbeidspartner med Holmen Fjordhotell.  - Vi gleder oss til å bruke dette som utstillingsvindu fremover, sier Ann Kristin Hellerslien.

Varierte behandlinger

Vi snakket også med hudterapeut Runhild Østrem som driver Seacret Spa by Thalgo i Tønsberg. Hun har jobbet som terapeut i 31 år og har de siste femten årene arbeidet primært med Thalgo. Vi spurte hva det er med Thalgo som gjør at hun liker serien så godt?

 - Serien er veldig gøy å jobbe med fordi det er så mange varierte behandlinger med forskjellige masker og massasjer som gjør at jeg som terapeut ikke blir lei. Og så liker jeg at produktene, i tillegg til å være effektive, inneholder rene, naturlige ingredienser. 

 - Thalgo er også opptatt av bærekraft og miljø, og de tenker helhetlig. Ikke bare har de produktserier til ansikt og kropp. De har også en imponerende maskinpark og en rekke kosttilskudd og detox-kurer. De tenker hudpleie både utenpå og innenfra, noe jeg mener er viktig.

Engasjerte foredragsholdere: Ann Kristin Hellerslien og Sandra Delgado. 

Personlig kundeforhold

 - Skinthal som leverandør er flinke til å skape nærhet til oss kundene, og er utrolig serviceinnstilte. Jeg er ikke bare et kundenummer. Vi er på fornavn, og fungerer som et team. Det ser vi også når vi er på kurs. Vi kjenner de som kommer, og får en relasjon til de andre forhandlerne. Jeg har også jobbet med andre leverandører, men på langt nær ikke opplevd den personlige nærheten og servicen som jeg får hos Skinthal. Selv om man er liten så skal man jo ha like stor betydning for leverandøren, og jeg opplever at alle er like mye verdt i Skinthal.

Strandrydding. Thalgo har i mange år engasjert seg for miljøet i havet, og startet for flere år siden en global strandryddings-aksjon for å fjerne plast og søppel fra strendene.  

 Artikkelen står også på trykk i magasinet Hud & velvære nr 3 2023.

Tilbake
Annet Innhold