• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back

Se – lære – gjøre

Magasinet FRISØR tar deg med på en liten opplevelsesreise der du møter interessante folk, blir fortalt spennende historier og ikke minst ser noe som legger seg på netthinnen. Denne reisen gjør noe med deg. Det påvirker lysten til å selv bli en «historieforteller». Det gjør noe med skapertrangen, kreativiteten og ønsket om å gjøre noe som andre blir inspirert av.


Denne utgaven av FRISØR presenterer de nominerte i fotokonkurransen Årets Frisør. Disse kreative hårkunstnerne uttrykker historier i hvert eneste bilde. Og for å lage disse historiene trenger du kunnskap, lidenskap og god formidlingsevne. Dette kommer ikke helt av seg selv. Du må åpne opp for læring, dyrke impulsene og være uredd for hva og hvordan du presenterer det du gjør. 

Konkurranser utfordrer, skjerper og motiverer. Du får frem det beste i deg selv. Som profesjonell yrkesutøver er du hver dag i en konkurranse. Selv trofaste kunder vurderer alternativer. Du må i det minste innfri en viss minstestandard, men det er ikke akkurat det folk snakker om. Det er når du overgår forventninger at du blir en «snakkis». Det er langt mer verdifullt enn betalt reklame.  

 

Årets Frisørbedrift og Årets Frisørkonsern presenterer i år nominerte bedrifter som det virkelig er grunn til å lære av. Dette er bedrifter med høye ambisjoner og som jobber målbevisst med alle detaljer som skaper en vinnerbedrift. Det er aldri flaks at noen bedrifter har motiverte og dedikerte medarbeidere, kunder som kommer igjen og igjen og en økonomi som er solid nok til å skape trygghet i krisetider. Alle kan bli bedre på alt. Det handler om å ha en plan...

 

Samfunnet er i ferd med å riste koronagrepet av seg. Viruset er ikke borte, men for de fleste er den «snille» varianten noe man bokstavelig talt kan leve med. Det føles befriende å kunne være blant folk uten å føle frykt for man får eller sprer covidfaenskapet. Det betyr enormt mye for bransjen vår. Ikke bare i den daglige salongdriften, men også for alle de arrangementer som våre utadvendte fagfolk elsker å delta på. Straks står bransjehelgen i Oslo får døren, med konferanse, NM, seminarer og ikke minst den store prisfesten. Senere i år er det grunn til å reise til arrangementene i Bodø, Ålesund, Sandnes og Trondheim. Jeg har tidligere vært på dem alle, og kan bare anbefale de på det varmeste. Det blir aldri, aldri, aldri feil med å få ny inspirasjon.

Redaktør Jarl Martin Garder har signert ut FRISØR 1 2022.

Les NFVBs magasiner digitalt HER

 

Tilbake
Annet Innhold