• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
SALONG Hud & velvære nr. 2 2019 setter fokus på noen av bransjens fremste fagutøvere.

SALONG Hud & velvære nr. 2 2019 setter fokus på noen av bransjens fremste fagutøvere.

SALONG Hud & velvære nr 2-2019 er på vei ut til velværebransjen

SALONG Hud & velvære nr. 2 2019 setter fokus på noen av bransjens fremste fagutøvere, blant annet gjennom et tilbakeblikk på NM i hudpleie og kåringen av Årets Hudpleiebedrift. For en dedikert fagutøver var tilstedeværelse på årets Hår & Skjønnhet i Oslos nye storstue, The Hub, en utmerket måte å tilbringe en hel lørdag på. Her kunne man oppleve NM i fire fag, treffe leverandører og bransjekolleger, få med seg en rikholdig seminarpakke og forskjellige show på den store scenen. Her kan man trygt fastslå at det var business & pleasure i aller beste kombinasjon.

 


Hår & Skjønnhet er et slags utstillingsvindu for hele for bransjen, der dedikerte yrkesutøvere og engasjerte leverandører møtes. Noen må jobbe i kulissene for å legge til rette for den unike kunnskapsbyggingen man kan gjøre her. «Noen» er NFVB, som med sitt nettverk samler den kraften som må til. Forbundet tar sitt bransjeansvar på alvor, og ønsker å inkludere alle i en stor «VI-følelse».

Vis ditt lederansvar

De fleste ledere i vår bransje har sin fagutdanning som det viktige tyngdepunktet. Det er flott når man jobber tett på kunden hver dag. Men dessverre er det lite i utdanningen som går på bedriftsledelse, et stort fagområde i seg selv. NFVB er tilknyttet NHO, og tilbyr hjelp og rådgivning på mange plan for at du skal drifte en god bedrift og en trygg arbeidsplass. Med kåringen av Årets Hudpleiebedrift gir vi ekstra oppmerksomhet til de kriterier som kjennetegner god ledelse. Vi gratulerer igjen 7. Himmel/Syvende Himmel AS med årets pris.

Et unikt fagblad

SALONG Hud & velvære utgis av bransjeorganisasjonen NFVB, og gir fagutøvere informasjon og inspirasjon til små og store ting som kan gjøre din salong konkurransedyktig. Det gir også en stadig påminnelse til alle bedriftsledere om at skal man gjøre ord om bransjeutvikling til handling, så må man stå sammen. Dette fagbladet kommer ut bare fire ganger i året. Mellom der er det mange hverdager, men hvis vi kan så noen inspirasjonskorn, så kan det vokse til noe virkelig fint.

 

 


 

Tilbake
Annet Innhold