• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Øystein Kleppe er en av NFVBs regionansvarlige i Innlandet, men også en primus motor i Gjøvik og Omland Frisør- og velværelaug. Henriette Klougart Jevnesveen  i NHO Innlandet er superglad for møtet med NFVBs nye regionansvarlige.<br/>

Øystein Kleppe er en av NFVBs regionansvarlige i Innlandet, men også en primus motor i Gjøvik og Omland Frisør- og velværelaug. Henriette Klougart Jevnesveen i NHO Innlandet er superglad for møtet med NFVBs nye regionansvarlige.

Region Innlandet: Samarbeid som virker

NFVBs regionapparat har som en første oppgave å knytte tett kontakt med NHOs regionkontorer. Noen som allerede har funnet en god samarbeidstone er region Innlandet. 

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2022-04-19T12:58:25.0000000Z

En rask opptelling viser at det er 110 medlems­bedrifter i NFVB i regionen.  Minst 55 ikke-medlemmer har omsetning over 1 million, og utgjør en prioritert vervemasse. Medlemspleie og verving er noe som er prioritert arbeid for NFVB og NHO. Henriette Klougart Jevnesveen er rådgiver i NHO Innlandet og gleder seg til et sterkere samarbeid med NFVB. 

 

 - En av mine oppgaver er å få flere til å velge organisert arbeidsliv, samt å sørge for at medlemmene kjenner til de gode medlemsfordelene man har tilgang til. For å nå dette målet, så er vi helt avhengig av å samarbeide med bransjeforeningen som kjenner faget aller best, og hvilke behov som eksisterer. Derfor er jeg superglad for at NFVB har fått Trine fra Zik Zak frisører og Øystein fra Kleppe Frisør med på laget. Sammen har vi utarbeidet en god vei videre for å nå målet om flere fornøyde medlemmer, konstaterer hun.

Utfordringer

NFVBs regionansvarlige Trine Nygård og Øystein Kleppe uttrykker også stor glede over oppstartsmøtene med NHO Innlandet. Foruten samarbeid om verving av medlemmer, så er rekruttering av elever til våre fag en viktig oppgave. Antall svenneprøver i Innlandet er kraftig redusert i senere tid, og det må jobbes lokalt for å få elever inn på regionens frisørskoler.


Gjøvik Videregående Skole og Gjøvik og Omland Frisør- og velværelaug inviterte i februar til en kveld med faglig påfyll og inspirasjon med influenser og hårstylist Lotte Myrseth.Unge influensere

Det gjelder å skape ringer i vannet med oppmerksomhet hos den yngre målgruppe. Gjøvik Videregående Skole og Gjøvik og Omland Frisør- og velværelaug inviterte i februar til en kveld med faglig påfyll og inspirasjon med influenser og hårstylist Lotte Myrseth. Både frisørelever og lærlinger  kan selv være de beste influensere for de som er yngre, så når de kan være med en seanse med Lotte Myrseth vil spre god oppmerksomhet rundt faget.

 

 

Tilbake
Annet Innhold