• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Nordic Formula, prisvinnende produkter med nordisk profil. Nordic Formula er en innovativ serie som skal forbedre og forynge hudkaliteten.  - Vår unike formulering bidrar til å forbedre hudhelsen, og samtidig beskytte huden mot videre skader, opplyser Linda Jørgensen.

Nordic Formula, prisvinnende produkter med nordisk profil. Nordic Formula er en innovativ serie som skal forbedre og forynge hudkaliteten. - Vår unike formulering bidrar til å forbedre hudhelsen, og samtidig beskytte huden mot videre skader, opplyser Linda Jørgensen.

Power Glow Serum – norsk prisvinner på vei til Asia

For andre gang har Nordic Formula vunnet en pris under ELLE Beauty Awards Norge. – At vi nå har vunnet en pris med vårt nyeste produkt, Nordic Formula Power Glow Serum, er helt fantastisk. Denne prisen er viktig for oss, nå som vi satser kommersielt mot det asiatiske markedet, med Singapore som en spydspiss, smiler gründer og daglig leder Linda Jørgensen i Nordic Formula AS.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2023-03-10T11:45:27.0000000Z

- Asia ser på Norge som eksotisk og litt luksuriøst. En profil som våre produkter lever opp til. Med Nordic Formula sikter vi oss mot luksussegmentet, med ingredienser knyttet opp til norsk og nordisk natur. I vårt design bruker vi former, materialer og uttrykk som forsterker det nordiske. Vår ambisjon er at Nordic Formula skal bli en anerkjent internasjonal merkevare med utspring i Norge, og som mange kan identifisere seg med, forklarer Linda Jørgensen.

 - Vår base for satsningen i det asiatiske markedet er Singapore. Produktene vil primært bli å finne i eksklusiv netthandel, men også på utvalgte, strategisk viktige utsalgssteder. Først ut er Auriga Spa på luksushotellet Capella Hotels i Singapore, med produktlansering i februar 2023. Samtidig jobber teamet med å knytte kontakter og forberede etableringen i USA og Europa, legger hun til.

 - ELLE Beauty Awards har gitt oss en boost i lanseringen av Nordic Formula i det asiatiske markedet, smiler Linda Jørgensen.

 

 Solskader største utfordring

 - Etter snart 30 år i bransjen er min erfaring at solskader er den største utfordringen for mine kunder. Hud som har vært eksponert for sol og ulike værforhold får skader som pigmentering, rynker, slapp hud og solflekker. Dette inspirerte meg til å utvikle mine egne produkter. Ambisjonen var å utvikle et produkt som kan forbedre og forynge huden tilbake til sin best mulige biologiske alder. Det ble en spennende reise, og som ingrediens-nerd som jeg er, har det vært et kompromissløst arbeid for å få produktene til å gi de rette resultatene, som virkelig utgjør en forskjell for kundene.

 - Det har blitt mange runder med uttesting av ulike varianter i konsistens, dufter, ingredienser og virkestoffer. Først når produktene har passert våre kvalitetskrav og vi har mottatt gode tilbakemeldinger fra våre kunder, har vi startet opp produksjonen, forteller Linda Jørgensen.

Skrittvis lansering

Konseptutviklingen startet i 2017, og første lansering var Nordic Formula Advanced Repair Nightcream, et aktivt produkt som bidrar til å reparere solskadet hud og forhindre dannelsen av nye pigmentforandringer og mørke flekker i huden. I 2022 ble Nordic Formula Daily Defence Repair Daycream SPF 50 lansert. Sist ut, i 2023, er det tredje produktet i serien, Power Glow Serum. 

 – Serumet har en unik formulering med ingredienser som skal forbedre og beskytte hudens helse. Superantioksidanter, C-vitamin, Omega, Ferulic Acid og Magnesium er noen av de aktive ingrediensene. Med en kontrollert pH på 3,8 får vi en fin glød i huden, avrunder Linda Jørgensen.

Tilbake
Annet Innhold