• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
- Vi gleder oss til å treffe fagfeller fra AVEDA-familien i norden på Nordic Hair Jam. Det vil nok også bli gjester fra øvrige europeiske land, og kanskje fra USA. Så vi har fått positiv oppmerksomhet langt ut over landets grenser, smiler Ulf Schjerpen.

- Vi gleder oss til å treffe fagfeller fra AVEDA-familien i norden på Nordic Hair Jam. Det vil nok også bli gjester fra øvrige europeiske land, og kanskje fra USA. Så vi har fått positiv oppmerksomhet langt ut over landets grenser, smiler Ulf Schjerpen.

Nordic Hair Jam 2023: Superstjerner til Norge

- Vi inviterer alle i bransjen til en uforglemmelig opplevelse lørdag 29. april 2023 på The Hub i Oslo. AVEDA Global Artistic Director, Antoinette Beenders, og artistene fra prisbelønte X-presion er blant høydepunktene på scenen, men vi byr også på et spennende faglig program. Sett av datoen, dette eventet bør du ikke gå glipp av, oppfordrer adm. direktør Ulf Schjerpen i We are One AS.


 - Vi hadde egentlig planlagt å gjennomføre arrangementet i 2020, men måtte utsette dette på grunn av koronarestriksjoner. Når vi først skal lage et nordisk event i Oslo, med internasjonale stjerneartister og toneangivende trendanalytikere, ville vi kjøre full pakke. Nå er tiden inne. Vi har ambisjoner om å gjøre Nordic Hair Jam 2023 til en minneverdig opplevelse, som gir et inspirasjons-kick. Vi håper bransjen vil se tilbake på arrangementet som årets hårevent, sier Ulf Schjerpen.

For første gang i Norge får man også oppleve artistene fra X-presion på scenen.

Se bildegalleri sist i saken. Fotokrediteringer: Creative Direction + Hair Cut/Style: X-presionHair Color: X-presion Models: Andrea Gutiérrez Arcas , Muriel Seiquer Pérez, Arashi Méndez Bella Fashion Stylist: Andrea Sanchez Makeup: David Lopez Photographer: Javier MarquezFashion  Technical Educator: Natalia Prager Color Director, Aveda Lifestyle Salon Madrid: Adoracion Ruiz

Eksklusivt

Som tidligere artistisk direktør i Intercoiffure gjennom 14 år, og utallige sceneoppvisninger og show, vet Ulf hva som skal til for å skape gode opplevelser.

 - Antoinette Beenders er et ikon i bransjen. Hun har tidligere vært Art director hos Trevor Sorbie, og hun har blitt kåret til British Hairdresser of the Year og British Avant Garde Hairdresser of the Year. Kolleksjonene hennes har gått sin seiersgang rundt om i verden. Ikke minst har hun profilert seg som Stella Mccartneys faste samarbeidspartner. Hun har også stått bak håret på motevisninger for Miu Miu, Alexander McQueen og Dolce & Gabbana. Så det er virkelig en superstjerne vi får oppleve på scenen, forteller Ulf.

For første gang i Norge får man også oppleve artistene fra X-presion på scenen.

 - De er tre unge gründere fra Madrid som har gjort seg bemerket verden over med sine særegne fargekolleksjoner som blander grafiske uttrykk med mønstre fra naturen. En kreativ feiring til inspirasjon og glede, fastslår Ulf.

Men det stopper ikke med dette.

 - Vi har opplevd trendbyrået Nelly Rodi Trend Analytics i Paris som en viktig inspirasjonskilde innen beauty-segmentet.  Dette er noe vi har lyst til å dele med våre norske og nordiske venner. Global Creative Director Cêlie Rosenstrauch vil presentere beauty trendene for våren og sommeren 2024. Dette er noe alle som jobber i vårt bransjen bør få med seg, mener Ulf.

- Sist, men ikke minst, har vi lyst til å by på noen inputs om sosiale medier. TikTok kommer med et team for å vise frem hvordan man kan bygge opp sin business #HairTok. Vi får et innblikk i et mangfoldig globalt økosystem av mennesker og kultur. Dette blir givende, det er skikkelig proffe folk.

And the party…

Som seg hør og bør rundes dagen av med en sosial sammenkomst på kvelden som inkluderer en tre-retters middag med vin og tilbehør. Billetter til Nordic Hair Jam 29. april 2023 kan bestilles online på www.weareone.no/hairjam eller ved å kontakte din Salong Development Parter eller We are One as kundeservice på tlf.: 22 11 21 11.

Tilbake
Annet Innhold