• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Engasjert dommertrio: Anette Lundh, Carina Dahl Aspeli og Thora Hagen.  - Vi ønsker oss flere deltagere i norgesmesterskapet. Det betyr mye for egenutvikling, men er også bra for bransjens omdømme og rekruttering til faget.

Engasjert dommertrio: Anette Lundh, Carina Dahl Aspeli og Thora Hagen. - Vi ønsker oss flere deltagere i norgesmesterskapet. Det betyr mye for egenutvikling, men er også bra for bransjens omdømme og rekruttering til faget.

NM i hudpleie: Store og stolte øyeblikk

Deltagelse i NM i hudpleie kan være en verdifull opplevelse både faglig og personlig, og det kan åpne dører for nye muligheter i karrieren din innen hudpleiebransjen. 


NM er en fantastisk arena hvor du får vist frem dine faglige ferdigheter. Deltagelsen gjør deg også mer synlig i bransjen, og gir deg mulighet til å bygge et sterkt nettverk. Ikke minst, så bidrar NM til faglig utvikling og personlig vekst. 

Dommer Thora Hagen fra Klinikk Matis i Kristiansand forteller at hudpleie-NM er et viktig engasjement som bidrar til å løfte bransjen, og som skaper mange store og stolte øyeblikk for deltagerne og for faget. 


– NM setter yrket på kartet i forhold til rekruttering, og er viktig for å nå ut til morgendagens hudterapeuter. Deltagerne er fantastisk flotte ambassadører som er tydelig engasjert i faget, og som gjennom NM får mulighet til å vise frem sine ferdigheter. Hun legger til at det er utrolig gøy og ærefullt å få lov til å dømme disse dyktige, engasjerte og flotte ambassadørene for yrket og faget.

Deltagelse bygger selvtillit

Dommer Carina Dahl Aspeli fra Hvil vingene dagspa på Hamar mener at å delta på et slikt arrangement som NM bidrar til å bygge selvtillit. 

– Å utfordre seg selv på noe ukjent, for så å se at det faktisk er lærerikt og spennende, er jo grunn nok i seg selv til å delta. De som melder seg på er jo et forbilde for andre i bransjen. De går foran og viser vei. En NM-deltagelse bidrar også til verdifull nettverksbygging, mener hun.

Tittel som betyr noe

En NM-tittel er et resultat av sterkt engasjement i faget. Dommerne peker på at det bidrar sterkt til både personlig utvikling og bransjeutvikling.

– Wow, snakk om boost, sier Carina. Hun tror tittelen betyr mye for vinneren.

– Følelsen av å få den anerkjennelsen når man har jobbet hardt mot et mål er utrolig god! Vi trenger litt skryt. Det bygger opp både engasjement og vilje til å bidra mer utover en selv. Vinneren kommer til å leve på dette lenge, og det blir spennende å følge både henne og de andre deltagerne videre. 


Meddommer Thora Hagen forteller at med NM så blir yrkesstoltheten bare større. Hun mener Norgesmesterskapet kan bringe kompetansen inn i kabinettet, og videre til kunden. 

– Jeg er helt sikker på at en NM-deltakelse vil øke lysten til å jobbe for å bli god i alle disipliner innen faget, og ikke minst, forbedre og spesialisere seg innen hudpleie, avslutter Thora.

1. plass sammenlagt Vilde Haugen Grytting, Lillehammer Hud Og Velvære AS

  4 grunner til at du bør delta i NM:  

→ 1. Faglig utvikling: 

Konkurransen gir deg muligheten til å utfordre deg selv og forbedre ferdighetene dine. 

→ 2. Synlighet og anerkjennelse: 

Deltagelsen gjør deg mer synlig i bransjen. Du får en unik mulighet til å vise frem talentet ditt og dine ferdigheter, noe som kan føre til anerkjennelse fra kolleger og mulige kunder.

→ 3. Nettverksbygging: 

Gjennom deltakelse i NM får du muligheten til å møte andre profesjonelle innen bransjen, noe som kan være verdifullt for å bygge et sterkt nettverk, utveksle erfaringer og få innsikt i bransjen.

→ 4. Personlig vekst: 

Å delta i en konkurranse kan være en utfordrende opplevelse som kan bidra til personlig vekst og selvtillit. Du vil måtte hånd- tere press, tenke kreativt og finne løsninger på utfordringer, noe som kan være svært givende for din personlige vekst.


Tilbake
Annet Innhold