• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Fab Lounge legger stor vekt på kontinuerlig faglig utvikling for å kunne tilby det aller beste innen behandlinger.

Fab Lounge legger stor vekt på kontinuerlig faglig utvikling for å kunne tilby det aller beste innen behandlinger.

Medisinsk hudpleie og velvære på høyt nivå

Fab Lounge Medispa har etablert seg som en av de fremste destinasjonene for avanserte medisinske spa-behandlinger. De er kåret til Årets Hudpleiebedrift både i 2022 og 2023, noe som understreker et sterkt engasjement for topp kvalitet og tilfredse kunder.   - Vår dedikerte stab, bestående av høyt kvalifiserte leger, sykepleiere, hudpleiere og fotterapeuter sikrer at trygghet og kvalitet alltid er i fokus, sier medeier og leder Mariann Edland. 


Fab Lounge Medispa representerer begrepet «MediSpa» en symbiose av medisinsk senter og velværespa, med en egen, dedikert avdeling bestående av sykepleiere og leger. Dette innebærer avanserte, ikke-kirurgiske kosmetiske prosedyrer utført av høyt kvalifiserte medisinske fagfolk. 

 - Gjennom kombinasjonen av innovativ teknologi og erfarent personell, går vi grundigere til verks enn tradisjonelle behandlinger, for å levere resultater som imponerer. Våre medisinske eksperter står klare til å veilede kundene gjennom en skreddersydd behandlingsplan som tilfredsstiller deres spesifikke behov og mål, reklamerer Mariann.

Kosmetisk dermatologisk sykepleier Ivana Cervenová , dr. Synne Domert og kosmetisk dermatologisk sykepleier Jane Strand. 

Bredt behandlingstilbud

Den medisinske delen av klinikken tilbyr behandlinger som for eksempel laser og IPL lysbehandlinger, muskelavslappende injeksjoner, teoxane & juvederm filler behandlinger, kjemisk peel, microdermabrasjon med mer. Behandlingstilbudet er omfattende, og dekker kundenes ønsker om synlige resultater.

 - I tillegg bruker vi medisinske hudpleieprodukter fra Noon, SkinBetter og Environ, både i kombinasjon med de nevnte behandlinger og alene, for en effektiv og dyptvirkende hudforbedring, forteller Mariann. 


Solid kompetanse

 - For å være best, må man følge med i utviklingen. Vår lege og sykepleiere er sertifiserte og holdes kontinuerlig oppdatert på de nyeste teknikkene og trender innen medisinske spa-behandlinger. I tillegg har vi dyktige hudpleiere og fotterapeuter med solid erfaring og spesialutdanning. 

 - Vi investerer i toppmoderne utstyr, og benytter kun anerkjente medisinske hudpleieprodukter. Denne kombinasjonen, sammen med vår lidenskap for sunn hudhelse, gjør Fab Lounge Medispa til en unik destinasjon for de som søker ekstraordinære resultater, sier en stolt eier. 


Trygghet og tillit

Trygghet og kvalitet er grunnleggende for salonger og klinikker som jobber med kroppsbehandlinger. Fab Lounge legger stor vekt på kontinuerlig faglig utvikling for å kunne tilby det aller beste innen behandlinger.

  - Vi forstår viktigheten av å ha full tillit til behandlingsstedet du velger. Derfor legger vi stor vekt på å tilby trygge, dokumenterte og effektive behandlinger. Vårt mål er å gi kundene den best mulig opplevelsen basert på den nyeste forskningen både nasjonalt og internasjonalt, sier Mariann.


Den perfekte kombinasjonen

Dagspa-enheten i klinikken tilbyr mer tradisjonelle hud- og kroppspleiebehandlinger, som klassiske ansiktsbehandlinger, massasje, fotbehandling, voksing med mer, i tillegg til figurformende behandlinger som LPG bindevevsmassasje. 

 - Vi har også dyktige fysioterapeuter som jobber med den medisinske siden av LPG, der vi har den nyeste og mest avanserte maskinen fra LPG. 

 - Så enkelt forklart er MediSpa en perfekt kombinasjon av medisinske- og velværebehandlinger, slik at kunden får alt de ønsker under et tak, smiler Mariann Edland.

Hos Fab Lounge Medi­spa er kundens velvære alltid er vår høyeste prioritet, smiler eier og leder Mariann Edland. 

Artikkelen står også på trykk i magasinet HUD & velvære nr 4 2023

Les NFVBs magasiner digitalt HER

Tilbake
Annet Innhold