• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Denne utgaven av magasinet FRISØR preges naturligvis også av koronakrisen.

Denne utgaven av magasinet FRISØR preges naturligvis også av koronakrisen.

Magasinet FRISØR med fokus på koronakrigen

Alle er påvirket av den, vår bransje er absolutt intet unntak, for å si det mildt. Koronapandemien har gitt oss frykt, for selve det dødelige viruset, og frykt for å miste jobben, livsverket og tryggheten. Magasinet FRISØR nr. 2 2020 oppsummerer inntrykk fra en tid som vil sette dype og varige spor. 


Denne utgaven av magasinet FRISØR preges naturligvis også av koronakrisen. Den har vart så lenge at man tenker at nå er den over, men mye tyder på at den vil vare lenge ennå. Vi har fått en ny hverdag, og vi må gjøre det beste ut av den. Mye av dette nummeret handler om det, og hvordan du som fagperson, leder og medmenneske kan håndtere en situasjon ingen kunne forestille seg da vi gikk inn i 2020. 

 

Men vi er fortsatt en bransje full av muligheter. Kundene er der, med sine behov og ønsker, med drømmer om glede og velvære. Det må du mer enn noen gang tidligere jobbe for å innfri. Det er et krevende oppdrag, og det vil bli økonomisk svært tøft. Du må virkelig bruke dine fagkunnskaper, du må sikkert skaffe deg nye kunnskaper i bedriftsledelse, økonomi og markedsføring. Koronakrigen er ikke bare mot viruset, men for å skape en trygg hverdag og god fremtid.

 

Magasinet FRISØR utgis av bransjeorganisasjonen NFVB, som er tilknyttet NHO gjennom landsforeningen NHO Service og Handel. Mange bedriftsledere har gjennom koronakrisen «oppdaget» hva det betyr at noen jobber for dem, både næringspolitisk og med hjelp og bistand til daglig drift. Dette magasinet gir deg kanskje en liten bekreftelse på at det er godt å ha ressurser med seg når man skal drive seriøst i tøffe tider.

 

Selv om salonghverdagen nå er koronapreget, så er det definitivt faget som står i fokus. Vi får mange tilbakemeldinger om hvor herlig det er å jobbe med kunder igjen, praktisere fagkunnskap og levere opplevd fornyelse og glede til fornøyde kunder.  Magasinet FRISØR har selvfølgelig mange sider med inspirerende frisyrekolleksjoner, denne gang med fantastiske Angelo Seminara, Antoinette Beenders og våre hjemlige talenter i Studio Alf Art Team. Og som alltid i et fagblad: Les annonsene, les om produktnyhetene. De kan gi deg kreative muligheter og økt salg.


Magasinet FRISØR nr. 2 2020 sendes bransjen nå. Det kan leses digitalt her.  

(Oversikt NFVBs magasiner her)

 

Tilbake
Annet Innhold