• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Magasinet SALONG Hud & velvære nr. 3 2021 er nå ute hos landets hudpleiere.

Magasinet SALONG Hud & velvære nr. 3 2021 er nå ute hos landets hudpleiere.

Ledere med ambisjoner

NFVB er en bransjeorganisasjon med mange dedikerte bedriftsledere. Kombinasjonen at man brenner for faget sitt, elsker kundene sine og lever ut drømmen om egen salong/klinikk inneholder ekstremt mye energi. Den energien må man bruke bevisst, og passe på så den ikke forsvinner.


Magasinet SALONG Hud & velvære utgis av NFVB som en møteplass der alle i hudpleie- og velværebransjen kan hente verdifull inspirasjon og informasjon, bygge kunnskap og skape grunnlag for enda bedre bedrifter, til glede for kunder og medarbeidere. 

Årets tredje utgivelse gir deg mange historier om sterkt engasjement. Koronaperioden har gitt ekstremt mange utfordringer for alle som driver en bedrift, enten den er liten eller stor.  NFVB har fått mange bekreftelser på at det oppleves svært nyttig å tilhøre et stort og sterkt fellesskap. Det blir ekstra tydelig i krise­tider, men også i den nye hverdagen skal det være trygt, lønnsomt og utviklende å være en del av fellesskapet NFVB/NHO.

 

Lederutvikler Alf Inge Cleve-Stiansen er velkjent for mange i bransjen. I dette magasinet gir han deg nyttige tips og råd til hvordan du kan skape en enda bedre bedrift.  Du inviteres selvsagt også til å delta på NFVB Lederprogram, som kanskje kan bli din mest lønnsomme kompetanseinvestering i 2022.

NFVB har mange medlemsfordeler som kan spare deg for store kostnader, og også gi deg viktig hjelp og kunnskap. Bak i magasinet gir vi tips om tre verdifulle medlemsfordeler du virkelig bør benytte deg av.


Vi setter i denne utgaven igjen et fokus på menn og hudpleie. Det sier seg selv at potensi­alet er enormt hvis man knekker koden med å få også menn som kunder. De kommer ikke uten at du har gjort en bevisst tilnærming til hvordan de skal bli faste kjøpere av behandlinger og produkter. Les artikkelen og bli inspirert til å bli en «kodeknekker». Det kan være svært lønnsomt om du lykkes.

Vær også bevisst på hvordan du kan øke produktsalget gjennom god kampanjeplanlegging. Det er ofte ikke mye som skal til for å få betydelige resultater. Mange leverandører har produkter som retter seg spesifikt mot høst/vinter, og ikke minst jul. Skap kjøperglede hos kundene dine!

 

Les hver eneste side i magasinet med lupe, enten det er artikler eller annonser. Alt handler om faget ditt og hverdagen din. Vær våken for all informasjon som kan gjøre den bedre!


Les SALONG Hud & velvære nr. 3/2021 digitalt HER

Les NFVBs magasiner digitalt HER


Redaktør Jarl Martin Garder presenterer Magasinet SALONG nr. 3 2021.Tilbake
Annet Innhold