• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back

Fotokonkurransen Årets Frisør 2024

Landets mest prestisjefylte fotokonkurranse for frisører utfordrer og inspirerer alle.  I denne artikkelen finner du reglementene for konkurransen. Frist for påmelding var 10. desember, og siste frist for å levere bildene 20. desember.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2023-12-20T15:05:55.0000000Z

ENDRINGER I KONKURRANSEN
Kategorien "Damekolleksjon" er erstattet med "Kommersiell kolleksjon", hvor det ikke er føringer på modellens kjønn/kjønnsidentitet.


Kategorien "Herrekolleksjon" skal vise det store mangfoldet av maskuline arbeider og synliggjøre og løfte denne delen av faget.  


I kategorien "Avant Garde" er det i år en ny regel som har til hensikt å begrense fotografens etterarbeid på frisyrene som vises på bildene. Dette gjelder selve frisyrene og ikke andre deler av bildene.

 

For å imøtekomme de som ønsker å sende inn bidrag til internasjonale konkurranser, er reglementet endret så de samme bildene kan benyttes i konkurranser som har frist for innsending fra 10. desember og framover. Deltakerne kan fortsatt ikke publisere sine bidrag før de nominerte er publisert av konkurransearrangør.


REGLEMENT FOTOKATEGORIENE 

Før du slipper kreativiteten løs, og starter forberedelsene til ditt/dine bidrag, er det viktig at du leser godt igjennom reglementene i kategorien/e du vil delta i.


Reglement Årets Frisør - Kommersiell kolleksjon

Reglement Årets Frisør - Herrekolleksjon

Reglement Årets Frisør - Avant Garde

Reglement Årets Frisør - Lærling

Reglement Årets Frisør - Kolorist

Reglement Årets Frisør - Kreative Team Ny versjon publisert 10.10.23: Presisering av teammedlemmenes tilknytning til medlemsbedriften.


ANTALL NOMINERTE

Antallet nominerte i de forskjellige kategoriene bestemmes av antallet deltakere i kategoriene etter følgende skala:

5 - 20 biddrag - 4 nominerte

21 - 30 bidrag - 5 nominerte

31 - 40 bidrag - 6 nominerte

41 - 50 bidrag - 7 nominerte


FRISTER

Registrering av deltakelse: 10. desember 2023

Levering av bidrag digitalt: 20. desember 2023


PÅMELDING

Meld deg på til konkurransen HER. Påmeldingsfristen er utløpt.

 

PRISFESTEN

Kåring av vinnere i fotokonkurransene gjøres under Prisfesten lørdag 9. mars i Norgessalen på Thon Hotel Arena – Lillestrøm.
Billetter til festen legges ut for salg på NFVBs nettsider.  Mer informasjon om dato for start billettsalg kunngjøres senere på NFVBs nettside og sosiale medier.

Tilbake
Annet Innhold