• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Revitaliserende.  - Vi mister normalt 5 - 100 hår om dagen. Hvis vi mister mer enn 100 hår daglig kan det oppleves å være et håravfallsproblem. Med Genesis Homme Sérum Anti-Chute Fortifiant / Anti Hair-Fall Fortifying Serum har man et kraftfullt serum som motvirker dette og opprettholder hodebunnens sunne helsetilstand, sier educator Hans Erik Sanstad. <br/>

Revitaliserende. - Vi mister normalt 5 - 100 hår om dagen. Hvis vi mister mer enn 100 hår daglig kan det oppleves å være et håravfallsproblem. Med Genesis Homme Sérum Anti-Chute Fortifiant / Anti Hair-Fall Fortifying Serum har man et kraftfullt serum som motvirker dette og opprettholder hodebunnens sunne helsetilstand, sier educator Hans Erik Sanstad.

Kérastase med sofistikert konsept mot hårfall

Med lanseringen av serien Genesis Homme har Kérastase presentert et smakfullt herrekonsept i luksus-segmentet. Dufter, emballasje, og selve hjertet i konseptet, et spesielt utviklet serum, skal gi raske resultater. Kérastase Genesis Homme følger opp en tilsvarende serie beregnet på kvinner med hårfallproblemer.


Den ble lansert i fjor, og nå er det altså herrenes tur. Kérastase Genesis Homme byr på fem produkter som i sum gir en helhetlig bekjempelse av svekket hår og håravfall. 

Resultatorientert

Undersøkelser viser at menn generelt er mer resultatorientert enn kvinner når det kommer til problemløsende produkter. En quick-fix som gir synlige resultater er viktig. Og det har man lagt til grunn ved utviklingen av Kérastase Genesis Homme, skal vi tro Hans Erik Sanstad, Luxury Retail Educator Kérastase.

 - Hele 70 % av den mannlige befolkningen oppgir å ha opplevd håravfallsproblemer på et eller annet tidspunkt. Det dreier seg ikke bare om genetisk betinget håravfall. Dette kan også ha sammenheng med livsstil, stress, miljø, sykdom og andre faktorer. Utfordringen for frisørene er at menn kanskje kvier seg for å snakke om dette. Derfor har Kérastase utviklet et måleapparat som umiddelbart kan vise bilder fra hodebunnen om status på hodebunns- og håravfallsproblemer. Det kan være tillitsbyggende når man skal snakke om løsninger. Da kan man også vise forbedringer i ettertid ved bruk av Kérastase Genesis Homme produktene.

 

 

 

Tilbake
Annet Innhold