• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back

Investér i fremtidens hudpleie

I mange år har mikrostrøm, ultralyd og LED-lys vært inkludert i den profesjonelle delen av hudpleie. Nå er det allemannseie. Hudterapeuter og klinikker har fått en stor konkurrent i internett.

Tradisjonelle hudpleiebehandlinger er i ferd med å bli utdatert. Kundene er kravstore og kunnskapsrike. De ønsker bedre resultater på kortest mulig tid. Internett er i ferd med å bli din største konkurrent. Der florerer det av hjelpemidler kundene selv kan kjøpe for å få drømmehuden. Blant annet dermaruller til hjemmebruk, håndholdte ultralydapparater, masker med LED-lys og vibrerende rensekoster. Alt til en billig penge, og ikke minst; anbefalt av populære bloggere og ”influencere”. På YouTube finnes videoer med oppskrifter på hvordan man kan behandle egen hud med tekniske hjelpemidler fra ymse leverandører. For bransjen er dette en sørgelig trend. Tekniske hjelpemidler har kommet for å bli. Det er derfor ditt ansvar som hudterapeut eller klinikkeier å investere i veldokumentert og innovativ maskinteknologi for å kunne gi kundene dine enda bedre resultater enn det de selv kan få ved hjelp av YouTube-videoer og maskiner til hjemmebruk. 

Korte behandlinger – raskere resultater 

Fagsjef i Dermalogica, Ann Kristin Stokke, sier til NFVB at det å bruke ny teknologi i behandlinger er både effektiv, prisgunstig og attraktivt også for drop-in kunder. - Med hjelpemidler kan du oppnå bedre resultater på kortere tid. Korte behandlinger er også ideelle å sette opp som raske og effektive kurprogram. Hun forteller at Dermalogica har designet en helt ny behandling de kaller ProSkin. Den kan utføres både som en fullverdig behandling på 60 minutter, skreddersydd til kunden hver gang, men også som en ekspressbehandling på halve tiden.- For at behandlingen skal bli mer effektiv og gi raskere resultater benytter vi ny innovativ teknologi fra det amerikanske selskapet Bio-Terapeutic. De har spesialisert seg på nyskapende og prisvinnende ”age management” maskinteknologi, og leverer kompakte maskiner og håndholdt utstyr basert på blant annet det siste innen LED-lys, oksygen-innslusing, ultralyd og mikrostrøm-teknologi, sier hun.

Tenk nytt: Investér i fremtidens hudpleie

 

Effektiv ekspressbehandling

Stokke forteller at ProSkin30 er en 30-minutters behandling som kan skreddersys slik at den fokuserer på klientens viktigste behov. Men det er også en optimal behandling for klienter som ønsker å ta ekstra vare på huden sin, men som har det travelt. - ProSkin30 lar deg tilby en rask, effektiv løsning, inkludert forslag til Dermalogica hjemmerutine som vil opprettholde resultatet, sier hun.

 - I disse skreddersydde behandlingene benyttes tre teknologier fra Bio-Therapeutic. Dette er BT-Sonic, som er en rensebørste med lydbølger som gir en mer effektiv rens. I trinn to legges det på et aktivt serum med maske, etter kundens hudtype eller problem. Her brukes maskinen BT-Micro, som er det siste innen profesjonell håndholdt teknologi, og som kombinerer ultralyd og mikrostrøm. Denne kombinasjonen gjør at apparatet kan benyttes både til eksfoliering og innslusing av produkter.  - I siste trinn benyttes BT-Nano som er en patentert mikrostrømteknologi som bidrar til hudoppstramming og øker opptaket av aktive ingredienser.

 

For mer informasjon om Bio-Therapeutic, sjekk Skintific.no

Tilbake
Annet Innhold