• NFVB
 • KONTAKT
 • For Skoleelever
 • For Rådgivere
 • For Lærlinger
 • For Lærebedrifter
 • Om Svenneprøven
 • NFVB
 • KONTAKT
Back

INITIATIVET WELLA FAMILY FUND ARRANGERES FOR 2. ÅR PÅ RAD!

Wella Company startet initiativet Wella Family Fund i 2021 etter en tøff periode for frisørbransjen i 2020. Wella Family Fund handler om å fortelle historien og vise takknemlighet overfor frisørbransjen med søkelys på de lokale salongene, og initiativet fikk overveldende respons fra både publikum og frisørbransjen. Derfor arrangeres Wella Family Fund på nytt i år, hvor Wella Company oppfordrer alle uavhengige frisørsalonger til å søke og få muligheten til å vinne 1 års forbruk av Wella-produkter til en verdi opptil 500 000 kroner (avhengig av størrelsen på salongen).

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2022-06-09T15:25:10.0000000Z

Fjorårets vinner Nina Skeibrok Petersen forteller om hvilken stor betydning det har vært for Nina’s salong å vinne Wella Family Fund, og hvorfor hun oppfordrer andre frisørsalonger til å søke i år!


Nina Skeibrok Petersen, vinner Wella Family Fund 2021.

 - Det har betydd utrolig mye for oss å vinne Wella Family Fund! For det første er det utrolig stas at lokalsamfunnet har stemt oss frem som vinnere! Det varmer langt inn i hjerterota mi personlig, og for salongen har det også hatt stor betydning! Vi har utvidet og pusset opp lokalet, noe som har gitt oss en mye bedre hverdag på jobb da det er fantastisk med mer plass i salongen.

 - Etter at vi vant har vi også fått muligheten til å ta inn flere serier fra Wella som feks SYSTEM og Shinefinity seriene.

 

Hvilke tilbakemeldinger har du fått fra bygda Åseral etter at du vant?

  - Vi har fått mange hyggelige tilbakemeldinger om at de syns det var veldig stas at en liten salong fra en kommune med bare 900 innbyggere hadde muligheten til å vinne en så fantastisk premie! De var også veldig engasjerte da vi arrangerte Wella Week, og vi ble fullbooket på alle arrangementene den uken. I tillegg var det tilfredsstillende å kunne gi noe tilbake til bygda ved å støtte den lokale ungdomsklubben med gratis klipp.


Wella Week

Vet du hvem som nominerte deg?

- Ja, det var Idun Watne. Verdens skjønneste dame og kunde!

 

Hvorfor anbefaler du andre salonger å søke Wella Family Fund?

 - Jeg anbefaler alle små, uavhengige frisørsalonger om å søke Wella Family fund.  Dette er en unik mulighet for salongen til å vinne en premie som er helt fantastisk, og som vil ha en stor betydning for salongen!

 - I tillegg unner jeg også andre salonger å få oppleve den samme støtten fra lokalsamfunnet som stemte oss fram. Det var noe som rørte meg veldig!

 

SLIK KAN DU NOMINERE DIN FRISØRSALONG:

 

 • Frisørsalonger kan søke selv, eller bli nominert av lokalsamfunnet
 • Små til mellomstore salonger kan søke, og de må være en uavhengig salong, ikke del av en frisørsalongkjede
 • Salongen kan ha maksimum 5 millioner kr i omsetning
 • Både Wella kunder og ikke Wella kunder er velkomne til å søke

 

Søknaden må inneholde motivasjon for hvorfor din salong fortjener å vinne Wella Fund.

Vinnersalongen forplikter seg til å arrangere Wella Week.

 

Du søker ved å klikke deg inn på denne lenken: Wellafund.com/no

 

Når frisørsalonger og publikum har avgitt sin stemme vil juryen velge ut seks salonger med geografisk spredning til å gå videre til finalen.

VINNEREN

I slutten av august velger juryen ut seks salonger med geografisk spredning i Norge. Av de seks finalistene får hovedvinneren 1 års forbruk av Wella-produkter til en verdi opptil 500 000 kr (avhengig av størrelsen på salongen). De andre fem semifinalistene mottar 10 000 kroner hver i Wella produkter.

 

Søknadsperioden er fra 19. mai til 7. august, og vinneren annonseres i begynnelsen av oktober 2022. For å søke eller nominere din favorittsalong, gå inn på: Wellafund.com/no

 

#WellaFamilyFund


 

Tilbake
Annet Innhold