• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
SAMMEN utvikler vi bransjen og bygger bransjens omdømme. Hvis det skal skje en endring må vi alle dra lasset i samme retning. Alle må bidra. Kanskje gå litt ut av komfortsonen, kanskje stikke seg litt ut. Din bedrift må være en del av endringen, ditt engasjement som ansatt eller leder må være med for å bidra til bedre vilkår og større yrkesstolthet.<br/>

SAMMEN utvikler vi bransjen og bygger bransjens omdømme. Hvis det skal skje en endring må vi alle dra lasset i samme retning. Alle må bidra. Kanskje gå litt ut av komfortsonen, kanskje stikke seg litt ut. Din bedrift må være en del av endringen, ditt engasjement som ansatt eller leder må være med for å bidra til bedre vilkår og større yrkesstolthet.

Hudterapeuter: Vi trenger DEG!

Vi som hudterapeuter ønsker å synes mer, både i forbundet, i sosiale media og generelt være mer likestilt med andre fagutøvere. Hva er det vi egentlig gjør for at dette skal skje, altså at vi hudpleierne kommer mer frem?


I min hverdag som engasjert hudpleier møter jeg mange på min vei, både ansatte, ledere, elever, foreldre og lærere som mener litt om alt og som deler sine tanker.  Dette er supert!  Vi som sitter i NFVB-styret jobber for å få mer fokus på hudpleie, og er engasjerte sjeler som vil at bransjen skal vokse, bli tryggere og mer attraktiv å ha en karriere i.  Vi har tatt stafettpinnen videre, for dette arbeidet har pågått i mange år. Nå har det vært mye fagbrev hudpleie, og vi er også engasjert i NM og Yrkes-NM.

Hvis det skal skje en endring må vi alle dra lasset i samme retning. Alle må bidra. Kanskje gå litt ut av komfortsonen, kanskje stikke seg litt ut. Din bedrift må være en del av endringen, ditt engasjement som ansatt eller leder må være med for å bidra til bedre vilkår og større yrkesstolthet.

Alle ønsker utvikling, og noen må gjøre jobben

Jeg har ikke møtt en eneste hudpleier som ikke vil at vi skal få flere «rekrutter» så vi kan få flere ansatte, eller som ikke vil ha bedre rykte i bransjen vi tross alt brenner sånn for. Eller som ikke vil ha mer tyngde - fagbrev spesielt. Det er ingen som IKKE ønsker en forbedring.

Men da trenger vi deg! Du må snakke bransjen og yrket vårt opp og frem. Følg med i utviklingen, gi tilbakemeldinger på ting du syns må forbedres, eller ros for det som er bra.  Meld dere på, møt opp, hei fag og folk frem!

Det praktiske arbeidet

Hvordan skal vi få et fagbrev som skal løfte hele bransjen hvis man ikke har de gode forbildene i bransjen med som læremestere?  Vi trenger lærlingebedrifter!  Det er NÅ vi har muligheten til å påvirke hvordan vi vil at arven vår skal bli!  Bruk oss som det mellomleddet vi er, så vi kan ta det videre med de som bestemmer over endringer i dette landet.

Informasjon og kommunikasjon

Er du en av de som synes det ikke skjer noe?  Da må du kanskje se litt på hva du gjør selv?  Prøver du å få innsikt? Har du spurt hvis du lurer? Svarene er kanskje allerede der… 

Nettsiden til NFVB og magasinene er proppfulle av god info. Her finner du også kontaktinfo til hele styret, regionansvarlige og administrasjonen, om du ønsker å spørre om mer. Tagg Nfvb_insta, og vær med i fellesskapet av engasjerte fagutøvere.


Carina Dahl Aspeli er varamedlem i NFVBs styre. Hvil vingene dagspa AS er medlemsbedrift i NFVB.

Tilbake
Annet Innhold