• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Magasinet SALONG Hud & velvære nummer 4 2020 er ute nå.

Magasinet SALONG Hud & velvære nummer 4 2020 er ute nå.

Hudpleiere med blikk mot fremtiden

NFVB jobber for å utvikle bransjen, og med medlemmenes samlede styrke har forbundet stor slagkraft. Magasinet SALONG Hud & velvære speiler bransjens utfordringer og muligheter. Det kan du lese mer om i årets siste utgave


Magasinet SALONG Hud & velvære nummer 4 er sendt til ledere i hudpleie- og velværebransjen. 
Les magasinene fra NFVB digitalt HER.


Det har vært en tid ekstremt påvirket av koronapandemien. De fleste har heldigvis ikke vært smittet, men alle er på en eller annen måte sterkt berørt av pandemien. Det har skapt noen utfordringer, for å si det forsiktig.

Nå er det varslet konkret om lovende vaksiner i en ikke for fjern fremtid. Det vil bety mye – for liv og helse, men også for folks arbeid, fritid og familiesituasjon. Vi kan krysse fingrene for at det snart kommer en velfungerende vaksine, men det må ikke legge en demper på smittevernet i vår nåsituasjon.  Gode rutiner må opprettholdes, og bransjen må utvise profesjonalitet og ekstra påpasselighet i smittevernarbeidet.

 

Det er godt å rette blikket fremover og være optimist. Vi skal overvinne koronaen og vi skal bygge en sterk og solid bransje.  I oktober hadde NFVB sin første digitale landskonferanse. Vi står foran avgjørende valg i vår organisasjonsutvikling, og vi har mange oppgaver vi skal håndtere mest mulig effektivt og målrettet.  Det krever at vi har hele organisasjonsapparatet med oss.

Den digitale landskonferansen ble fulgt opp med et digitalt nettverksmøte for hudpleiemedlemmer. En av sakene på agendaen var naturlig nok fagbrev for hudpleiere. Det er krevende å få dette gjennomført, men NFVB har hatt en dedikert prosjektgruppe i arbeid, og nå er vi nærmere en løsning enn noen gang.

 

Magasinet SALONG Hud & velvære utgis av NFVB ikke bare for å fortelle hva forbundet arbeider med, men for å gi deg nyttig informasjon og inspirasjon til salongdriften. Det være seg gode råd om ledelse, økonomi og markedsføring, til mange sider med produktnyheter. Tenk på at hvert eneste produkt kan være en mulig kundefavoritt og en gyllen inntektsmulighet.

NFVB har fått utrolig mange gode tilbakemeldinger for medlemshjelp gjennom hele koronaperioden.  Vi på forbundskontoret takker så hjerteligst for det. Skjønt; Vi er for det meste henvist til hjemmekontoret.  I vår nye arbeidshverdag er vi mer «på» enn noen gang – digitalt.  Sånn er det for mange «kontorister». Det er godt nytt for hudpleie- og velværebransjen. Mer enn noen gang før lengter man etter og setter pris på en stund med menneskelig nærvær.

Med ønske om god og oppløftende lesning!


PS! Ikke medlem? Les mer om NFVB her.

Redaktør Jarl Martin Garder har signert ut SALONG Hud & velvære 4/2020

Tilbake
Annet Innhold