• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Magasinet FRISØR nr. 4 2023 er nå ute hos landets salongledere. Verdensmester Karam Abdelhadi preger forsiden.

Magasinet FRISØR nr. 4 2023 er nå ute hos landets salongledere. Verdensmester Karam Abdelhadi preger forsiden.

Heia gutta!

Magasinet FRISØR nummer 4 2023 setter litt ekstra fokus på gutta. Det føles veldig riktig av flere årsaker. 

 


For det første blir de ofte litt borte i frisørsammenhenger.  Damene dominerer i alle medier, på catwalken og på de fleste arenaer der man viser frem trender og moter i frisyrer.  Blant alle de fotokolleksjoner magasinet FRISØR får fra hele verden så er en forsvinnende liten del rene herrekolleksjoner. 

For det andre så er det god business å gi litt ekstra oppmerksomhet til menns forfengelighet.  Da er det veldig bra at herrefrisyrer nå får ekstra god oppmerksomhet med Karam Abdelhadis meritter. Vi trenger en motor som trekker opp og frem den fagkunnskapen som skaper fornøyde kunder, som viser hva en god frisyre virkelig kan bety, som gir faget et godt omdømme – som betyr mye for rekrutteringen til faget.

Foruten en artikkel som presenterer vår nye verdensmester, så kan du også lese om Daniel Steien, vinner av Årets Frisør – herrekolleksjon 2023.  Han viser en kreativitet og annerledeshet som kan inspirere til å strekke egne grenser. Han lager også avant garde arbeider som leker frem nye uttrykk. Som del av Adam og Evas kreative team er han en multikunstner og et bilde på hva en frisørkarriere kan innebære.

  

Apropos Adam og Eva; i sitt store jubileumsår vant Adam og Eva Gruppen også prisen Årets Frisørkonsern 2023. «Kjærlighet, raushet og galskap» er overskriften på artikkelen som viser at den 50 år gamle bedriften har en sterk vitalitet, og kanskje er mer fremtidsrettet enn noensinne. Når de investerer tungt i utvikling, så er det med folk i fokus.  

Nå inviterer NFVB igjen til konkurranser i stor bredde, både faglig og forretningsmessig. Konkurranser gjør deg våken og skjerpet. Du må ta en vurdering av deg selv og dine konkurrenter, og være veldig bevisst på hvor og hvordan du kan bli bedre enn de du konkurrerer mot. 


Gjennom mange artikler i magasinet FRISØR og på nfvb.no kan du bli inspirert av bransjens beste, og ikke minst se betydningen av det kontinuerlige arbeidet det er å være på topp i tøff konkurranse.  NFVB-medlemmer har også muligheten til å benytte virkningsfulle verktøy, som for eksempel lederprogrammet. Der var det nylig en samling av deltakere fra de syv første kullene.  Det er helt utrolig å få deres historier om hva det betyr å sette de viktige lederoppgavene høyt på agendaen.

  

Det har vært en travel høst på mange kanter.  Det har vært nasjonale og internasjonale begiven­heter, leverandørene har hatt sine kurs og konferanser, og salongene har rustet seg for en hektisk førjulstid. Det er en spennende tid vi lever i, og mange føler på usikkerhet om hva fremtiden vil bringe.

Uansett gjelder det å stille mest mulig forberedt.  Det som er sikkert, er at NFVB arrangerer Beauty is Business og landskonferanse første helgen i mars neste år.  Det er noe du absolutt bør krysse av for i kalenderen.


  • Du kan lese FRISØR nr 4/23 digitalt HER.

  • Du kan også lese andre utgivelser fra NFVB HER.

Redaktør Jarl M. Garder er ansvarlig for NFVBs magasiner.

 

Tilbake
Annet Innhold