• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Konsentrasjon og tekniske ferdigheter må til for å skape perfekte bryn.<br/>

Konsentrasjon og tekniske ferdigheter må til for å skape perfekte bryn.

Gleder oss til å konkurrere i NM

 - Hele teamet skal delta på årets NM i hudpleie i Oslo 25. mars. Vår spesialitet er vippe-extension og brynstyling, så konkurransedisiplinen Farge og form av bryn er det vi har hovedfokus på, smiler daglig leder Marlene Paulsen fra Calma Beauty AS på Geithus. Marlene vant denne konkurransedisiplinen under fjorårets NM.


 - Selv om vi konkurrerer individuelt, er dette først og fremst et teambyggingsprosjekt.  I forkant har vi jobbet opp mot å gi hverandre tips og råd om hvordan vi kan perfeksjonere resultatene. Det gjør at vi har blitt bedre som fagutøvere. Samtidig har forberedelsene gjort at vi jobber mer disiplinert. For det er krevende å prestere på tid. Vanligvis setter vi av 45 minutter på vippe- og brynsstyling i salongen, under NM skal vi prestere på 30 minutter. Det krever at vi må jobbe annerledes enn det vi gjør i hverdagen, sier Marlene Paulsen.  - Men når vi først skal konkurrere, blir vi også med for å konkurrere i kategorien ansiktsbehandling, legger hun til.

Sammen blir vi gode. Marlene er opptatt av å bygge opp medarbeideres kompetanse. Konkurranser er en del av dette. 

Sosialt bransjetreff

Marlene og resten av teamet tar med seg erfaringer fra tidligere konkurranser. Selv om det er gøy å vinne, er selve begivenheten og det sosiale en viktig del av å delta på årets arrangement.

 - Det er viktig å trigge konkurranseinstinktene, men det får gå som det går. Vi synes det er helheten som er det viktige, og det å treffe bransjekolleger er inspirerende. Ikke minst gleder vi oss til prisfesten på kvelden. Det blir gøy! Dette blir årets faglige og sosiale høydepunkt, smiler Marlene Paulsen.

Kunnskap er lett å bære

Marlene er opptatt av å bygge fagkompetanse. Det har brakt henne inn i kurssektoren.

 - Det er morsomt å dele kompetanse med andre.  Jeg mener det gjør deg bedre som fagutøver å jobbe med opplæring. Da får du en større bevissthet om det du driver med, og du ser ting på nye måter. I tillegg til salongdriften, selger vi egne merkevarer innen vippe-extension, vippeløft og brynslaminering, og vi holder også kurs gjennom vårt samarbeid med Hud & Makeup Akademiet, som eies og drives av Anita Anker Eng.  Vi er litt stolte av det vi har fått til her på Geithus, avrunder Marlene Paulsen.


Teamet på Calma Beauty. Ingrid Amalie Ånerud, Janina Pongratz, Celine Adele Gjestvang Engen, Marlene Paulsen og Nora Laache. 
Tilbake
Annet Innhold