• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
HairTV er en ny plattform for ny inspirasjon og læring.

HairTV er en ny plattform for ny inspirasjon og læring.

Frends AS lanserer HairTV

- Vi har gleden av å lansere appen HairTV, en ny, digital læringsplattform. Her vil vi by på inspirasjon, kurs og opplæring. Alle nivåer er inkludert, fra lærling til avansert. Man kan lære om alt fra fargesirkel til balayage-teknikker, klipping, farging og mye, mye mer. Vi vil kort sagt ta bransjen på pulsen, forteller markedsansvarlig Anette Lislerud i Frends AS.  Kick-off er 1. februar. 


 - Det har tatt tid å realisere et så stort prosjekt, men nå er alt på plass. Appen HairTV vil ikke bli promotert som en Frends-app, men en kanal som er åpen for alt som skjer, uavhengig av leverandørene.  Appen kan forøvrig lastes ned både fra Google play og AppStore, så man kan følge med, uansett om man har iOS eller Android-telefon. Kanalen kan også castes over alle smartTVer, forklarer hun.

Startskuddet gått for appen HairTV.  – Vi vil jobbe aktivt for å bygge den digitale inspirasjons- og lærlingsplattformen til å bli et samlende punkt i bransjen, forteller Anette Lislerud i Frends AS.  Innholdet kan også sees på www.hairtv.no.

Netflix for hår

I tiden frem mot lanseringen har Frends tilknyttet seg et nettverk av bidragsytere, som også publiserer ting på andre plattformer. Men HairTV skal være en plattform der man kan finne alt på ett sted, forklarer Anette Lislerud

 - Det blir ikke en plattform man kan publisere på direkte. Vi har en administrator som kvalitetssikrer materialet før det legges ut. Dette fordi vi vil ha kontroll på det publiserte innholdet. For øvrig vil noe av innholdet, som enkelte kurs, bli tilgjengelig bak en betalingsmur. For kr. 199 per måned kan man delta med inntil tre lisenser og dermed utnytte dødtiden i salongen til noe nyttig - eller selvfølgelig se på dette hjemme.

Hår er gøy

 - Dessuten håper vi ved å vise alt som er gøy, også kan inspirere konsumentene som besøker HairTV til å tenke på frisøryrket som en interessant karriere. Det er vårt bidrag til å øke rekrutteringen til yrket, smiler Anette.

Tilbake
Annet Innhold