• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
«Jeg håper det er mange som vil melde seg på konkurransene, og tror at spesielt fotokonkurransen kan være fin for de som ennå ikke helt tør å konkurrere foran et publikum»<br/>

«Jeg håper det er mange som vil melde seg på konkurransene, og tror at spesielt fotokonkurransen kan være fin for de som ennå ikke helt tør å konkurrere foran et publikum»

Faglige utfordringer med høy nytteverdi

Da er det snart klart for en ny runde med NM i hudpleie.  Nytt i år er også en fotokonkurranse! Du kan bli både norgesmester og Årets Hudpleier.  Ta utfordringen. Du har alt å vinne, både faglig, personlig og ved god kundeoppmerksomhet.


Konkurransene skal vise faglig dyktighet på mange plan, men er lagt opp slik at det skal være enkelt å gjennomføre for alle sammen. Det er bare å sette i gang med forberedelsene! Reglement finner du på nfvb.no

Årets Hudpleier: Fotokonkurranse med dokumenterte resultater.

Fotokonkurransen Årets Hudpleier

I den nye fotokonkurransen er det én kategori for BRYN – der man sender inn før og etter bilde av form og farging. Og det er én kategori for HUD – der man tar før-bilde av et ansikt med en tilstand man ønsker å forbedre. Etter 6 uker, der man har gjort både behandlinger og modellen har brukt tilpassede produkter i hjemmerutinen, tar man nye bilder. Så sender man inn før og etter bilder samlet. Slik kan man vise til hva man som profesjonell hudterapeut kan få til - på kun kort tid - med rett kunnskap!  I fotokonkurransene er RESULTATET hovedfokuset da dommerne vurderer ut ifra før og etter bilder.

Frist for påmelding er 20. desember 2023, og innleveringsfrist er 10. januar 2024.

NM i hudpleie: Arena for yrkesstolthet og faglig anerkjennelse.

Norgesmesterskap i to disipliner

Det er to praktiske konkurransedisipliner under NM i Nova Spektrum i Lillestrøm 9. mars 2024, og de er de samme som i fjor:  «HUDPLEIE» - en enkel standard behandling med rens, peeling, massasje og maske. «FORM OG FARGING AV BRYN» er også en standardbehandling der man gjennomfører farging, voksing og napp av bryn.

I praksiskonkurransene vil dommerne vurdere ut fra flere kriterier, slik som kundens komfort og verdighet gjennom behandlingen. Hvordan terapeuten bruker ferdighetene sine i teknikker og prosedyrer. Hvordan terapeuten framtrer. Og selvfølgelig resultat!

Det vil stå mer spesifisert hvilke vurderingskriterier det er i de forskjellige konkurransene i konkurransebeskrivelsene.

Påmeldingsfrist er 12. februar 2024

I praksiskonkurransene vil dommerne vurdere ut fra flere kriterier, slik som kundens komfort og verdighet gjennom behandlingen. Hvordan terapeuten bruker ferdighetene sine i teknikker og prosedyrer. Hvordan terapeuten framtrer. Og selvfølgelig resultat!

Hvorfor være med på konkurranser?

Personlig utvikling – det å gå ut av komfortsonen og utfordre seg selv!  Forbedre teknikker og utførelse!  Det er god markedsføring at man er med i konkurranser – og selvfølgelig en super fordel om man kommer på pallen!

Tidligere deltakere sier blant annet at det selvfølgelig er litt skummelt og nervepirrende, men at de har vokst og utviklet seg på denne erfaringen. Så er det også gøy å bli kjent med de andre deltakerne! 

Nervepirrende. Spente brynstylister venter på dommeravgjørelsen.

Inspirerende møteplass

NM i hudpleie er en del av Beauty is Business, som innbefatter konkurranser, seminarer, minimesse, rekruttarena og stor prisfest.  Det er veldig givende å møte andre hudterapeuter og dele erfaringer, bli inspirert til å kanskje tenke nytt, og bli kjent med kollegaer fra andre steder i landet.

Dette er også en fin arena for de som ikke er utdannet hudterapeut å få et innblikk i faget vårt og kanskje gå den veien selv. Vi trenger rekruttering!

Prisfesten. Tittelen Norgesmester i Hudpleie, prisene Årets Hudpleier og Årets Hudpleiebedrift deles ut på den store prisfesten.

 - Jeg håper det er mange som vil melde seg på konkurransene, og tror at spesielt fotokonkurransen kan være fin for de som ennå ikke helt tør å konkurrere foran et publikum.

 - Vi ses på Beauty is Business i Lillestrøm 9. mars 2024.

 

Tilbake
Annet Innhold