• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Environ-gründer Dr. Des Fernandes bød deltagerne på praktiske demonstrasjoner.<br/>

Environ-gründer Dr. Des Fernandes bød deltagerne på praktiske demonstrasjoner.

Estetiske ansiktsbehandlinger: Krever kunnskapspåfyll

Nye behandlingsmetoder optimaliserer resultatene, men krever ekspertise og fagkunnskap på injeksjonsteknikker og etterfølgende behandlinger. Det var hovedbudskapet som ble presentert under Estheticas fagforum tidligere i år.


På Estheticas fagforum, Teoxane Expert Day, gjennomgikk man fire dimensjoner i estetiske ansiktsbehandlinger med Teoxane hyaluronsyre fillere og Cosmeceutical-produkter. Anatomi, teknikker og produktkunnskap ble grundig gjennomgått med teori og praktiske demonstrasjoner på modeller. De rundt 150 fremmøtte fikk en bredspektret gjennomgang av effektive og trygge behandlingsmetoder og teknikker. 

Marked i endring

Det norske hudpleiemarkedet har utviklet seg i flere retninger gjennom de siste årene. Apotek og parfymerier har tatt sin del av markedet, spesielt har apotekkjedene satset tungt på å sikre seg deler av det voksende produktsalget innen hudpleie, og flere leverandører har selvsagt møtt etterspørselen fra denne delen av bransjen.  Andre rendyrker sin profil i motsatt retning.  - Leverandøren Esthetica og Esthetica Medical har siden oppstarten fokusert på kurs, seminarer, produkter, maskiner og tjenester til hudpleieklinikker, estetiske klinikker og private medisinske klinikker. Det er en linje de fortsatt rendyrker, forteller markedsansvarlig Katrine Birkelid.

Rundt 150 deltagere fikk faglig påfyll under Teoxane seminaret på Hotel Bristol.

 

Forbrukerdrevet tilbud

 - Vi har valgt å holde fokus på avansert tradisjonell hudpleie og medisinske behandlinger. Det vi ser, er at det norske hudpleiemarkedet de siste 5-7 årene har beveget seg stadig lengre mot medisinsk avanserte tilbud, både innen behandlinger og produkter rettet mot forbrukere.  En økende del av dagens hudpleieklinikker tilbyr filler- og laserbehandlinger utført av sykepleier og lege. Disse behandlingene kombineres gjerne med avanserte hudbehandlinger utført av hudpleiere. - Samtidig opplever vi at sluttbrukerne gjerne forholder seg til en klinikk de vanligvis bruker, og de ønsker gjerne å få utført medisinske behandlinger her, i tillegg til de vanlige behandlingene. Det krever kunnskapspåfyll for fagpersonalet. Det er noe vi har søkelys på, og under den årlige Teoxane Expert Day inviterer vi alle som utfører medisinske behandlinger, sykepleiere og leger. Kort sagt alle som jobber i dette fagfeltet. Fokuset er anatomi, komplikasjonshåndtering og forskjellige injeksjonsteknikker. 

 Environ fagdagen i høst bød på faglige inputs og en pressekonferanse med influenser Marna Haugen og Dr. Des Fernandez. 

Krevende oppdatering

 - Alt innen produktsortimentet til fagutøvere blir stadig mer avansert, så det er viktig at alle som jobber i klinikkene blir faglig oppdatert. Vi erkjenner at den raske utviklingstakten i vår bransje krever at vi som leverandør tilbyr seminarer, som en viktig del av videreutdanningen innen de ulike fagfeltene. Med henholdsvis 150 og 120 deltagere på vår- og høstseminaret, ser vi at sammensetningen av foredragene er etterspurt, sier Katrine Birkelid.

Faglig fokus. CEO Esthetica Medical, Sveinung Midtseim, flankert av spesialist i estetisk medisin, Dr. Raul Cetto og kjevekirurg med spesialiser­ing innen injeksjoner, Dr. Lee Walker i forbindelse med Teoxane Academy Norways fagdag på Hotel Bristol i Oslo før sommeren.

 

 

Tilbake
Annet Innhold