• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
På læringstur: Carina Dahl Aspeli, Merethe A.F. Christensen og Guri Andreassen. Alle jobber for å løfte fagkompetanse og faglig stolthet gjennom fagkonkurranser på høyt nivå.<br/>

På læringstur: Carina Dahl Aspeli, Merethe A.F. Christensen og Guri Andreassen. Alle jobber for å løfte fagkompetanse og faglig stolthet gjennom fagkonkurranser på høyt nivå.

En hudterapeuts reise til VM i Paris

Jeg er med i konkurranseutvalget og arbeidsgruppen til NM for hudterapeuter her i Norge. Vi er i gang med forberedelsene til NM 2024, og jeg var nå i september så heldig å få bli med NFVB på en tur til VM i Paris! Der var det konkurranse for både frisører og hud/makeup-artister. 


På turen var vi også heiagjeng til det norske landslaget for frisører, som gjorde det fantastisk bra og fikk inn flere medaljer, til og med en gullmedalje!

Jeg blir så inspirert av frisørenes engasjement og innsats i konkurransene, der man ser lidenskap, gnist og ikke minst gleden av det de gjør! Det å vise seg frem og være stolt av det man gjør i sitt yrke. Det er en stor verdi i det.

Denne gangen var vi ikke representert fra Norge i VM for bryn og makeup, men et mål er at vi kanskje er med til neste år?  Jeg kjenner i hvert fall lysten til å konkurrere! (Sa jeg det høyt?!)

VM i Paris med konkurranser i bryn og makeup. Her kan også norske fagutøvere være med å kjempe om heder og ære, og bygge faglig stolthet.

Faglig stolthet

I Paris ble jeg enda mer trygg på det vi hudterapeuter gjør på hjemmebane her i Norge er virkelig bra! Vi er ordentlig dedikerte til faget vårt, og har veldig høye standarder når det gjelder kundekomfort, trygghet og ikke minst resultater.  

Vi hudterapeuter er nok mer komfortable når vi er i et lunt rom, kun terapeut og kunde, enn å utføre behandlinger i et opplyst lokale med tilskuere. Men det er her jeg vil at vi skal bli litt tøffere, og det å ta utfordringen med å konkurrere i NM og VM løfter deg, både faglig og menneskelig! 

Vi må vise de yngre eller de som ønsker, men ikke helt tør å prøve seg i hudpleieyrket, at dette er et spennende og givende yrke. Det er alltid noe nytt å lære. Vi skal være ordentlig stolt av det vi faktisk gjør hver dag.

Fra VM i makeup i Paris.

Ta utfordringen!

Jeg håper vi sees til konkurranse i NM 9. mars 2024, der det blir konkurransekategorier både i hudpleie og form/farging av bryn. Vi skal også ha fotokonkurranse for hudterapeuter i år, både på Hud og Bryn. Ta utfordringen, enten med foto eller på arenaen. Du har alt å vinne! 

  • Meld deg på til NM HER.

 

Tilbake
Annet Innhold