• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Ledertroikaen i Beauty Products Group, fra venstre gründer Hanne Westgaard, daglig leder Hilde Sjøtveit og Esthetica-gründer Sveinung Mitseim. - Vi gleder oss over de nye fasilitetene. Kontoret og kurslokalene strekker seg over tre etasjer, med et showroom og en 140 kvm. terrasse i toppetasjen med en fantastisk utsikt over byen, forteller Hanne Westgaard.<br/>

Ledertroikaen i Beauty Products Group, fra venstre gründer Hanne Westgaard, daglig leder Hilde Sjøtveit og Esthetica-gründer Sveinung Mitseim. - Vi gleder oss over de nye fasilitetene. Kontoret og kurslokalene strekker seg over tre etasjer, med et showroom og en 140 kvm. terrasse i toppetasjen med en fantastisk utsikt over byen, forteller Hanne Westgaard.

En bransjegigant ser dagens lys

- Vi samler nå selskapene Beauty Products, Thorsen Biovital, Beauty og Helseakademiet, samt Esthetica i en konstellasjon. Samlet vil vi få en omsetning på 250 - 260 millioner kroner. Det gjør Beauty Products Group til den største leverandøren i hudpleiebransjen og det medisinsk estetiske segmentet, forteller daglig leder Hilde Sjøtveit.

 - Størrelsen og bredden gjør at vi kan gi våre kunder et unikt tilbud innen produkter, kurs og utdanning, legger hun til.


 - Velkommen til oss, smiler daglig leder Hilde Sjøtveit, mens hun geleider oss inn i de splitter nye lokalene til Beauty Products Group i Lørenveien 37 i Oslo. Her treffer vi også gründerne Hanne Westgård og Sveinung Mitseim fra henholdsvis Beauty Products Group og Esthetica. For bransjen var det kanskje litt overraskende at Esthetica ble en del av gruppen, men Sveinung Mitseim skal fortsatt ha en hånd på rattet og ser synergieffekter av å lage en stor, samlende konstellasjon.

- Jeg blir med videre i driften av Esthetica og vil fortsatt eie 50 % av selskapet. For Estheticas del, ser jeg at løsningen med å inngå i Beauty Products Group vil gi oss økt konkurransekraft. Samlokaliseringen her på Løren gir oss en nærhet til våre kunder i Oslo-regionen, samtidig som vi får nye, flotte kurslokaler. Vi vil også kunne trekke veksler på felles kunder. Esthetica har bygget en posisjon innen det medisinske feltet, og det er et område som nå tilføres Beauty Products Group. Det ligger klare synergieffekter i dette, mener han, mens Hanne nikker samtykkende.

- Velkommen til oss, smiler daglig leder Hilde Sjøtveit, i de splitter nye lokalene til Beauty Products Group i Lørenveien 37 i Oslo.

Solid gründererfaring

Gründerne Hanne Westgaard og Sveinung Mitseim har en felles historie som strekker seg 30 år tilbake i tid. De kjenner hverandre godt, og har en god kjemi. Det var avgjørende for å bygge et felles selskap, mener Hanne Westgaard.

 - Vi startet begge opp i 2003, så vi har fulgt hverandre gjennom årene. Det har vært en utviklende reise for oss begge, og vi har en gründererfaring som gjør at vi begge vet hva som skal til for å bygge opp et selskap som Beauty Products Group. Det er et godt utgangspunkt for videre vekst. Vi skal definitivt bli lagt merke til i bransjen, lover hun.


Størrelsen gir konkurransekraft

Det har vært en krevende prosess å samle fire virksomheter under samme tak. Men med ca. 1200 kvm. boltreplass tilgjengelig, har man nå plass til mange aktiviteter.

 - Det må presiseres, at selv om hovedkontoret til Beauty Products Group er på Løren, beholder vi en viktig del av virksomheten på Vestby utenfor Oslo. Her vil serviceapparatet til avdeling Thorsen Biovital holde til, og lager- og logistikkfunksjonen vil fortsatt ligge der, forklarer Hilde Sjøtveit.

Det har vært en krevende periode for leverandørsiden med pressede marginer som følge av lav kronekurs over tid. Men Hilde Sjøtveit er klar på at størrelse i seg selv er en faktor som teller positivt.

-  Vi er såpass store at vi kan sikre oss gode innkjøpsbetingelser. Det kommer våre kunder til gode og sikrer oss en konkurransekraft.  Vi blir også en attraktiv partner for internasjonale merkevareleverandører. Men det viktige er at vi nå har et team på 40 – 50 medarbeidere som aktivt skal brukes til å utvikle våre kunder. Vi skal være en partner i ordets rette forstand. Når vi er så store, føler vi et bransjeansvar.

Estheticas årlige kurssamling på Hotel Bristol i Oslo.

Estetisk ekspertise

Estheticas årlige kurssamling på Hotel Bristol i Oslo har bydd på topp internasjonal ekspertise innen estetisk medisin. Over to dager får deltagerne demonstrasjoner av fillere, laserbehandlinger, microneedling, praktisk og teoretisk faglig på fyll om hudhelse og ulike behandlingsritualer og teknikker. Dette har vært et populært tilbud som nå trolig blir utvidet.

Rektor Linn Himberg-Larsen i Beauty og Hudpleie­akademiet.

Ledende utdanningsinstitusjon

Rektor Linn Himberg-Larsen i Beauty og Hudpleie­akademiet er glad for å tilhøre et enda bredere utdanningsmiljø.

 - Vi har bygget opp en ledende posisjon i utdanningstilbudet til hud, autorisert fotterapi, negl, vipper og brynstyling gjennom 30 år. Men det at vi nå også har fått inn fillere og estetisk medisin i våre kurslokaler er veldig inspirerende. Det gir oss en posisjon som den ledende utdanningsinstitusjonen innen vårt fagfelt.

 

Artikkelen står også på trykk i magasinet Hud & velvære nr. 1 2024.
Les alle magasiner fra NFVB HER.

 

Tilbake
Annet Innhold