• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
God medlemsfordel: NHOs håndbøker forenkler hverdagen

God medlemsfordel: NHOs håndbøker forenkler hverdagen

Digitale håndbøker i HMS, ledelse og personal

NHOs håndbøker er en praktisk hjelp i salonghverdagen. Gjør rutiner, regler og retningslinjer tilgjengelig for bedriftens ansatte med personalhåndboken og HMS-håndboken. Håndbøkene er raske å ta i bruk og rimelige i innkjøp. Du kan også melde deg på webinar om de smarte håndbøkene.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2022-03-20T23:09:23.0000000Z

En personalhåndbok er bedriftens egen håndbok som samler de bestemmelsene som står i tariffavtaler, lov og eget reglement.  En ryddig personalhåndtering forutsetter derfor at du har en personalhåndbok. Som medlem har du tilgang på flere digitale håndbøker.

Gå inn på Arbinn.no og bestill nå.


Medlemssenteret på NHO arbeider, som resten av fellesskapet, for at vi skal få flere og mer fornøyde medlemmer. En av medlemsfordelene er tilgang til gode, digitale personal-, leder- og HMS-håndbøker, både på norsk og engelsk. Her kan du lese mer om håndbøkene.

NHO oppgraderer de obligatoriske feltene regelmessig som f.eks gjelder endringer i lovverket (Arbeidsmiljøloven, osv.). Bedriftene kan i tillegg til de obligatoriske feltene, velge egne kapitler og tekster som passer spesifikt til deres bedrift og bransje.

Forenkler hverdagen

Nå vil det skje en relansering av håndbøkene, i ny og oppdatert design, og i den forbindelse ønskes nye kunder velkomne til å benytte dette verktøyet som forenkler hverdagen til arbeidsgivere og arbeidstagere. Medlemmer som enda ikke har benyttet seg av håndbøkene vil få tilsendt en e-post med en lenke til informasjon om håndbøkene på Arbinn.

Medlemssenteret vil også kunne hjelpe medlemmer med innlogging og en del praktisk i forbindelse med bestilling av nye håndbøker.

Kontaktperson og produktansvarlig er Gro Lundberg


Webinarer med veiledning

Hege Saastad vil holde webinarer for nye abonnenter og veilede i forhold til bestilling av håndbøkene.  Det blir også satt opp webinarer for de som allerede abonnerer på håndbøkene, samt at det blir møter og oppfølging til regionskontorer, advokater og HMS- rådgivere i NHO fellesskapet.


Les mer om medlemsfordelene HER

Tilbake
Annet Innhold