• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back

Digitale håndbøker fra NHO: En venn i hverdagen

En bedriftsleder har mange oppgaver, og det å ha oversikt og kontroll kan være en utfordring. NHOs digitale håndbøker gir ledere en mer effektiv hverdag og sikrer at bedriften er oppdatert på regler, plikter og retningslinjer. Nå kan du som NFVB/NHO-medlem helt uforpliktende prøve håndbøkene gratis.
Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2019-05-06T13:19:12.0000000Z

Kostnadsfritt i 30 dager! Det gir deg god tid til å prøve den digitale håndboken i praksis. Du får teste ut funksjoner og kan legge inn egen informasjon, som vil gi deg innblikk i fullversjonen, kun med noen restriksjoner i forhold til publisering. Testen er uforpliktende, og ønsker du å fortsette å bruke håndbøkene etter endt prøveperiode, bestiller du den eller de håndbøkene du ønsker, og får da med deg all informasjon og tilpasninger du har gjort i prøveperioden. Håndboken vil være tilgjengelig umiddelbart, med mulighet for publisering og distribusjon til dine ansatte. 

Oversiktlig og oppdatert

Med digitale håndbøker får du en samlet oversikt over rettigheter og plikter med beskrivelse av rutiner og retningslinjer i din bedrift. Håndbøkene oppdateres regelmessig av NHOs jurister på arbeidsrett når det skjer endringer i lovverket. De fleste temaer i håndbøkene er forankret i ett eller flere lovkrav. NHO har derfor laget en fast tekst som viser hva loven krever, hvor du også kan følge lenker direkte til lovteksten. I tillegg har avsnittene en redigerbar del hvor bedriften selv må beskrive sin praksis innenfor det aktuelle temaet. For å gjøre det enkelt å opprette og redigere i håndboken har man laget et forslag til tekst for deg. På den måten slipper du å skrive all tekst selv, men har samtidig full frihet til å tilpasse avsnittene til forholdene i din bedrift.

Med digitale håndbøker får du en samlet oversikt over rettigheter og plikter med beskrivelse av rutiner og retningslinjer i din bedrift.

Del informasjon med de ansatte

Ved bruk av digitale håndbøker får du en skytjeneste med lik informasjon til alle ansatte. Dette kan deles på alle digitale flater som desktop, mobil og nettbrett i tillegg til egen app.  På den måten vil de ansatte ha relevant informasjon tilgjengelig når de har behov for det. I håndbøkene er for eksempel bedriftens tariffavtale tilgjengeliggjort, slik at det enkelt kan deles med de ansatte.

Lenke, brukernavn og passord sendes til de som skal ha tilgang. Det er samme brukernavn og passord for alle ansatte. Dette kan enkelt byttes ut av den som redigerer håndboken. Husk da å sende ut nytt brukernavn og passord til de som skal ha tilgang.

Du kan redigere i håndboken uten at lenken endrer seg. Ved ny publisering vil informasjonen i håndboken automatisk oppdateres i ansattevisningen. Det er alltid siste publiserte versjon som vises. Når håndboken er publisert er det mulig å lage en lenke som ikke krever pålogging for de ansatte. Denne kan brukes til å lenke til håndboken på eksisterende intranett eller andre interne web-løsninger.

Ved bruk av digitale håndbøker får du en skytjeneste med lik informasjon til alle ansatte. Dette kan deles på alle digitale flater som desktop, mobil og nettbrett i tillegg til egen app.

Bedriftstilpasset årsabonnement

Digitale håndbøker tegnes som et årsabonnement, med forhåndsfakturering én gang i året og minimum løpetid gjeldende år. Prisene fastsettes ut fra antall årsverk i bedriften.  I en prøveperiode på 30 dager kan du teste ut NHOs digitale håndbøker gratis. Ønsker du å fortsette etter prøveperioden, betaler du fra kr. 99,- per måned ekskl. mva. Håndbøkene tilbys foreløpig kun til bedrifter som er medlemmer i NHO-felleskapet.

For mer informasjon:  trykk HER

 

Tilbake
Annet Innhold