• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
NFVBs magasin FRISØR nr. 1/23 presenterer 100 sider med ren inspirasjon.

NFVBs magasin FRISØR nr. 1/23 presenterer 100 sider med ren inspirasjon.

Den store bransjebegivenheten

Alle bør ha fått med seg at 25. mars er det en skikkelig fagfest i Oslo. Skur 13 er arena for norgesmesterskap i frisering og hudpleie, fagseminarer i stor bredde og ikke minst Prisfesten med stor P.  Begivenheten har vært godt annonsert gjennom NFVBs kommunikasjonskanaler, og ikke minst delt av de dedikerte fagfolkene som deltar i NM og Årets Frisør.  NFVB er stolt vertskap, og håper at så mange som mulig bruker dagen til å samle inspirasjon og kvelden til å feire og juble for den fantastiske fagkunnskapen som finnes i bransjen.


Årets første FRISØR presenterer alle som er nominerte i de ulike Årets Frisør kategoriene, og vi formelig føler den energien som bobler i disse kandidatene. De nominerte i bedriftskategoriene står for et teamarbeid i særklasse. De må være mer enn gode på «alt» for å nå opp i konkurransen. Feltet av hardtarbeidende bedrifter er så sterkt at flere hadde fortjent å bli nominert, men nettopp den harde konkurransen styrker prestisjen om å bli vinneren blant vinnere.

Når man ser arbeidene til de nominerte i fotokategoriene, så skjønner man lett at dette er laget med lidenskap. Den internasjonale juryen vurderer bidragene opp mot hva de har sett «der ute», og kan slå fast at de norske konkurransebildene er i verdensklasse. Lidenskap skjenner ingen landegrenser, og vi har sett mange eksempler på at våre norske fagfolk gjør det bra i internasjonal konkurranse.

 

Med fjorårets VM fortsatt ferskt i minne gleder vi oss også stort til årets NM. VM i Paris var en fantastisk opptur med mange skinnende medaljer. Hvis årets NM-deltakere stiller med like stor faglig pasjon, blir det virkelig gøy å stå ringside konkurransearenaen.  Personlig synes jeg det er ekstra gøy å se de yngste deltakerne når de belønnes med gull, sølv og bronse. Jubelscenene er elleville, og du vet at dette betyr enormt for veien videre i deres karriere.

 

Prisfesten har jeg vært med på i alle år siden starten i 2000. Vi har arrangert den i Oslo Spektrum, i de store festsalene på Hotel Plaza og The Hub, og ikke minst Oslo Konserthus under forbundets hundreårsjubileum i 2007.  Nå har turen kommet til eventstedet Skur 13. Vi blir minst 700 personer som sammen vil skape den legendariske stemningen som Prisfesten er kjent for. Det er virkelig bare å glede seg.

 

Dette magasinet byr selvfølgelig også på mye annet enn «vorspiel» til bransjebegivenheten 25. mars. Dagen før har NFVB sitt landsmøte, der man diskuterer bransjens fremtid og velger det styret som får ansvar for at NFVBs formål ivaretas på beste måte. På agendaen står blant annet Bransjestandarden og Fafos nye bransjeundersøkelse. Begge deler er veivisere for NFVB og det arbeidet som står foran oss når det gjelder bransjeutvikling.  

 

Magasinet FRISØR ønsker å være en inspirerende og unik kommunikasjonskanal.  Jeg håper du leser med den største interesse.  

Redaktør Jarl Martin Garder.

 

Tilbake
Annet Innhold