• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
NFVB utgir magasinet SALONG Hud & velvære for å blant annet inspirere hudpleiere til å bygge solide bedrifter.

NFVB utgir magasinet SALONG Hud & velvære for å blant annet inspirere hudpleiere til å bygge solide bedrifter.

Bli inspirert til utvikling

Magasinet SALONG Hud & velvære er en historieforteller som ønsker å inspirere deg til å tenke nye tanker om bedriften din. Det er så mange faktorer som hver for seg kan bidra til at du står sterkere, både i konkurranse om kunder og om å rekruttere de beste fagfolkene, men også når andre krefter, som en pandemi, setter bedriften på prøve. 


Vi bruker gjerne NFVBs egne medlemsbedrifter som inspirasjonskilder. Hver eneste en har en historie som kan gi deg en ny tanke, en kime til utvikling. I denne utgaven presenteres to helt forskjellige bedrifter, med det til felles at de har satset utradisjonelt i sitt lokale marked. En annen fellesnevner er hvordan de bevisst bruker bygg og beliggenhet i sitt konsept. Det handler om å skape en velværearena for kundene, der de velger deg fremfor alle andre konkurrenter. Hvor bevisst er du din markedsstrategi?

 

Hvordan ser du på deg selv som bedriftsleder? I hvilken grad motiverer du deg selv, og ikke minst dine medarbeidere, til den ekstra innsatsen som skaper de beste resultatene? NFVB er opptatt av lederutvikling, for gode ledere skaper en egen dynamikk. De får medarbeidere til å trives, ta ansvar og kontinuerlig utvikle seg som fagperson, kollega og medmenneske. Gode ledere betyr ufattelig mye for bransjens omdømme, som igjen betyr mye for rekruttering til faget. Her i magasinet får du servert noen tanker om ledelse som gjør at du kanskje ser deg selv i et nytt lys.

 

Noen av bedriftene du kan måle deg mot er de som nå er nominert til Årets Hudpleiebedrift. De evalueres etter kriterier du selv burde gjennomgå med jevne mellomrom. Det handler om bevisst arbeid med å utvikle en bedrift som fremstår som best på sitt felt, i sin region, med et tilbud som treffer markedet  perfekt. Bedriftene som er nominert i år er alle dedikerte i faget, og har utviklet konsepter som treffer svært godt i sitt marked. Bli inspirert – og kanskje det er du som neste år blir nominert til Årets Hudpleiebedrift 2023.

 

NFVB er en bransjeorganisasjon som jobber for sine medlemmers interesser. Dette gjør vi i tett tilknytning til NHO. Ingen annen organisasjon kan gi deg den tryggheten og de fordelene det gir. Som medlem har du også stor påvirkningsmulighet på bransjens rammebetingelser og utvikling. Magasinet SALONG gir deg et lite innblikk i hva NFVB jobber med og for. Lurer du på mer, så kontakt gjerne en av våre tillitsvalgte eller NFVBs administrasjon. Se info på nfvb.no

Redaktør Jarl Martin Garder har signert ut SALONG 1 2022.

Les NFVBs magasiner digitalt HER

 

Tilbake
Annet Innhold