• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Magasinet SALONG Hud & velvære utgis av bransjeorganisasjonen NFVB og setter god bedriftsledelse i fokus.

Magasinet SALONG Hud & velvære utgis av bransjeorganisasjonen NFVB og setter god bedriftsledelse i fokus.

Bedriftsledelse under lupen

Siste utgave av SALONG Hud & velvære har fokus på økonomi og ledelse. Bransjeorganisasjonen NFVB har sendt magasinet til landets hudpleiesalonger og klinikker. NFVB inviterer samtidig disse bedriftene med på aktiv bransjeutvikling. 

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2020-11-12T09:07:41.0000000Z

Aldri før har det vel vært viktigere å ha skikkelig god kontroll på inntekter og kostnader, og at du som bedriftsleder må ha full oversikt over hva som er kritiske faktorer for at summen av salonghverdagene skal skape en solid og trygg bedrift. En bedrift som er rustet for nye utfordringer.

Koronapandemien har gjort noe med oss. Vi har fått en kraftig vekker om at vi ikke kan regne med at morgendagen blir helt som gårsdagen. Bedriftseiere og ledere i hudpleie- og velværebransjen har måttet legge inn et ekstra gir for å holde farten oppe.  De som ikke tilpasser seg nye utfordringer i «den nye normalen» risikerer å sakke langt etter i konkurransen.


Artiklene i magasinet SALONG Hud & velvære kan gi litt ekstra motivasjon og inspirasjon til de grep som må gjøres for være en bedrift for fremtiden. Her får du mange råd med på veien.  Det er også en påminnelse om den styrken som ligger i å gjøre hverandre gode. Det er også noe av kjernen i organisasjonsfellesskapet NFVB/NHO. Da koronaen raste som verst fikk mange også øynene opp for tryggheten og fordelene som ligger i å være tilknyttet en solid bransjeorganisasjon.

 

Når vi nå er i gang med «høstsemesteret», er det også godt å registrere at flere sentrale bransjeskoler melder om fulle klasser, det vil si så fulle som koronatiltakene tillater. Det lover godt for rekruttering av kompetent arbeidskraft til fremtidens bedrifter.

En liten oppfordring til sist: Hvis du er en smule opptatt av fagets utvikling, så kan du nå gi innspill til nye læreplaner som ligger ute til høring.


Magasinet SALONG Hud & velvære nummer 3 er sendt til ledere i hudpleiesalonger og klinikker.
Les magasinene fra NFVB digitalt her.


Ikke medlem i NFVB? Les om medlemsfordeler her og bli medlem nå!

Redaktør Jarl Garder presenterer SALONG Hud & velvære nummer 3 2020. 

 

Tilbake
Annet Innhold