• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Møteplass for fagfolk. Beauty is Business har blant annet NM i hudpleie på programmet. Artikkelforfatteren til venstre.

Møteplass for fagfolk. Beauty is Business har blant annet NM i hudpleie på programmet. Artikkelforfatteren til venstre.

Beauty is Business 2024: Hudterapeutenes nye arena

Er det noe vi er gode på så er det hud. Vi er gode på å lese huden, pleie huden, snakke om huden, lære bort om huden. Sitter du som hudterapeut og lurer på hvorfor du skal prioritere årets Beauty is Business med messe, seminarer, norgesmesterskap og prisfest? La meg fortelle deg.

 


Viktig møteplass

Vi som bransje har så mye å lære av hverandre. De beste ideene blir til mens man drodler sammen og hører på andres erfaringer. På Beauty is Business kan du møte bransjekollegaer til gode samtaler, med erfaringsutveksling, fagprat og glede over verdens beste bransje. Her kan du delta på seminarer med kunnskapsrike forbilder i bransjen vår, de som har prøvd, feilet og seiret, og de som KAN faget inn og ut! 

Kunnskap til nytte og glede

Jeg gleder meg veldig til å høre Ann-Kristin Stokke snakke om hyperpigmentering - et høyaktuelt tema for oss som jobber med hud!  Hun er et av mine store forbilder i bransjen, med enormt mye kunnskap og en formidlerevne som gjør ingrediensteknologi morsomt å høre på!

Hudterapeut Ann-Kristin Stokke er blant foredragsholderne som setter HUD på agendaen.

Vi får også et foredrag med bedriftsutvikler Alf Inge Cleve-Stiansen. Om du ikke har tatt NFVBs lederkurs enda, bør du få med deg seminaret hans og melde deg på neste kull! 

Lederutvikler Alf Inge Cleve-Stiansen gir deg viktige tips om salg og kundebehandling.

For oss som er arbeidsgivere er det mye å holde styr på, og på Beauty is Business vil du også få mulighet til å høre på og snakke med advokater fra NHO som forteller om de nyeste lover og endringer for vår bransje, for eksempel om verneombud.

Elisabeth Arctander og Anna Hjelle gir deg viktig kunnskap om blant annet arbeidsmiljøloven og arbeidsavtaler.

Mulighetenes arena

Under Beauty is Business kan du møte viktige leverandører. Da får du se nye produktserier og behandlingsteknikker, kanskje gjøre noen gode dealer og få innblikk i trendene.

Det blir mer og mer for hud på denne minimessen, og dette er virkelig mulighetenes arena for nytenkning og utvikling. Du kan også lære mye av frisørsiden av bransjen. Mange av leverandørene leverer til både hud og hår.

På Beauty is Business kan du møte gründerne Amanda og Torhild Næss i RÅ Skincare.

Spenning og faglig glede

NM er også noe å få med seg. Om du ikke vil konkurrere selv, så vær heiagjeng for bransjen din!  Det betyr så mye for de som konkurrerer, og kanskje kan du inspirere fler ved å være til stede. Kollegialt samhold er bare så utrolig viktig!

NM i hudpleie er det alltid spennende å følge med på. 

Så er det Prisfesten, som er en bransjefest du ikke vil gå glipp av! Den bør virkelig oppleves, med en energi som du tar med deg – lenge. 

Det er mange suksesshistorier å få med seg. Snakk med andre dedikerte fagutøvere og bedriftsledere på arrangementet.


Håper vi ses! 

 

Beauty is Business - Seminarprogram
Beauty is Business - Minimesse
Beauty is Business - Billetter
Prisfesten - Billettsalg stengt


Tilbake
Annet Innhold