• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Renate Forseth og Peter Vonkunz Brun står bak BakStolen Awards og kan smile bredt etter en vellykket prisfest

Renate Forseth og Peter Vonkunz Brun står bak BakStolen Awards og kan smile bredt etter en vellykket prisfest

Suksess for BakStolen Awards

- Det er tydelig at bransjen er klar for litt action igjen. Vi hadde fullt hus og lange ventelister på prisfesten i forbindelse med kåringen av vinnerne i fotokonkurransen BakStolen Awards lørdag 18. september. Hele 2133 bidrag var opp til vurdering, så dommerne hadde litt av en jobb, oppsummerer initiativtakerne Renate Forseth og Peter Vonkunz Brun.


 - Det var kjempemorsomt å kunne ha et så stort fysisk arrangement i Oslo sentrum, selv om vi ikke kunne være mer enn 92 personer samlet på grunn av koronarestriksjoner.  Men arrangementet ble også sendt live og i opptak, og i etterkant ser vi at prisutdelingen er sett av 400 – 500 personer, forteller Peter Vonkunz Brun. Han legger til at arrangementet også var en markering av 125 års jubileet til Oslo og omegn Frisør- og Velværelaug, der han er styreleder.

Renate Forseth forteller at ideen til konkurransen kom i forbindelse med jobbing med å modernisere lauget. Hun er også sterkt engasjert i podcasten Hårpodden.

- Det er morsomt å se noe som startet i Hårpoddens ånd, nemlig å samle bransjen for å dele inspirasjon og samarbeide på tvers av frisørkjeder og leverandører, for å skape noe sammen, vokse så stort.  Å endelig få mingle som frisør igjen og feire faget er helt på sin plass nå. Det har vært savnet, konkluderer hun.

Til daglig er Peter Vonkunz Brun kreativ/faglig leder i PÅHÅRET kjeden AS, mens Renate Forseth er daglig leder i Studio Alf Avd. Fornebuporten.

Full fart

Selve arrangementet ble gjennomført på utestedet Youngs Nede på Youngstorget i Oslo sentrum. Dørene gikk opp kl. 17.00, og derfra gikk det slag i slag. Det ble musikk med DJ, live-musikk med artisten Raylee, og ikke minst et show i regi av dommerkollegiet, som fortrinnsvis inkluderte representanter fra leverandørsiden.


Vi gratulerer...

Vinner kategori Dukkehode:  Monica Berge

Vinner kategori Fade: Vinner Karam Abdelhadi

Vinner kategori Oppsetning: Ann-Eli Strickert Borgen

Vinner kategori Klipp: Jørgen Bech Klemmetsen

Vinner kategori Farge: Laila Høgseth Pettersen


Se prisfesten HER


Tøff dommerjobb

Dommerkollegiet vurderte 2133 bidrag og bestod av følgende personer: Stian Holter, Tendenz Hårpleie AS, Karin Eiri, Wella Group Norge, Alexander Woll, Verdant AS, Camilla Håkegård, Edward Munch Vgs. og Lene Jordbrudal, Porsgrunn Vgs.


Se også: Bli med i fotokonkurransen Årets Frisør 2022!


Tilbake
Annet Innhold