• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Arrangørduoen Peter Vonkunz Brun og Renate Forseth leverte et inspirerende program under BakStolen Awards i Oslo sentrum 9. september.<br/>

Arrangørduoen Peter Vonkunz Brun og Renate Forseth leverte et inspirerende program under BakStolen Awards i Oslo sentrum 9. september.

BakStolen Awards 2023: Fordi de fortjener det

 - Vi ønsker en fremoverlent konkurranse som motiverer til lek og kunnskap. Målet vårt er å vise bransjen hvor mange dyktige frisører vi har der ute, smiler Peter Vonkunz Brun og Renate Forseth, arrangørduoen bak BakStolen Awards.


 - Nå skal vi som alltid ta en evaluering av årets konkurranse for å se om vi er der vi skal være. Vi tenker at tiden går så fort og at folks forventninger stadig er i endring, så vi er åpne for å tenke nytt og tilpasse oss tidene som kommer. Som vi sier i BakStolen; Det handler ikke om oss, det handler om alle frisørene der ute. Vi er bare et utstillingsvindu for våre følgere. Og vår jobb er å fremme våre deltagere og feire de som virkelig stikker seg ut i bransjen.

Den smakfulle visningen fra Edvard Munch vgs. i Oslo høstet stående applaus. Se video i link under.

 - Vi ser også at det å få med seg alle ledd i bransjen er positivt. Den lekre visningen fra Edvard Munch vgs., som fikk stående applaus fra publikum, er et strålende eksempel, sier Peter Vonkunz Brun, som også er oldermann i Oslo og omegn frisør- og velværelaug (OFVL).

 - Med den oppslutningen vi fikk om årets arrangement, som er det tredje i rekken, er vi klar på å kjøre på fremover, legger han til.

 

Og vinnerne ble:

BakStolen Farge: Elisabeth Rendall, Coma

BakStolen Før og etter: Miriam Labreche, Palé 3

BakStolen Klipp: Beton Nagy, PelsPels

BakStolen Styling: Cathrine Heieren Hansen, Fem små stuer

BakStolen Negler: Anette Moen, Beautydetails

BakStolen Educator: Stian Holter Tendenz Hårpleie

BakStolen Reels: Cathrine Heieren Hansen, Fem små stuer.

SE VIDEO HER

 

Dommerne var: 

Yngve Thon fra ByWe, Terje Leivseth fra Everyhair, Lene Larsgaard Bjørnland fra Wella, Jeanette Hordvik fra L’Oréal Professional og Ann Marit Aamodt fra Tendenz Hårpleie AS.


Artikkelen står også på trykk i magasinet FRISØR nr. 3 2023

Tilbake
Annet Innhold