• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Se de nominerte finalistene til Wella Family Fund og stem på din favoritt.

Se de nominerte finalistene til Wella Family Fund og stem på din favoritt.

Wella Family Fund: Stem frem vinneren!

Juryen har plukket ut seks finalister av totalt 590 nominerte salonger til Wella Family Fund 2021. De kniver om å vinne Wella-produkter opptil en halv million kroner.  Fram til og med 28. september kan du stemme frem vinneren. 


Stem frem din favoritt

Juryen har plukket ut seks finalister med geografisk spredning. Hovedvinneren får ett års forbruk av Wella-produkter til en verdi av opptil en halv million kroner, avhengig av størrelsen på salongen. De andre semifinalistene mottar hver produkter med en listepris på kr. 25.000.  Vinnersalongen er forpliktet til å arrangere Wella Week, som gir dem mulighet til å gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Det er et bidrag til å øke engasjementet og interessen for salongen i lokalsamfunnet.


De seks nominerte er:

- Hårstrået Dame og Herrefrisør, Region Vest / Ålesund

- Jeta Frisør, Region Øst / Larvik

- Kasey Hairstudio Nord, Region Nord / Harstad

- Nina’s Frisørsalong, Region Sør / Åseral

- Skamklipp, Region Oslo / Carl Berner

- Telegrafen Frisør, Region Midt-Norge / Røros


Les mer om de nominerte salongene her 

Stem på din favorittsalong her 

- Det var en helt overveldende respons. Vi kunne virkelig ikke forestille oss at det kom inn hele 590 nomineringer til Wella Family Fund, sier Hanne Klausen Hamre, Country Manager Wella Company Norge.


Dette sier juryen:

Jurymedlem og adm. direktør Anne Mari Halsan i NFVB sier dette om juryens arbeid:

- Det har ikke vært en enkel oppgave å stemme frem de seks finalistene, da mange av nominasjonene ikke bare oppfylte kriteriene, men også har unike, engasjerende og rørende historier om hvorfor de fortjener å vinne Wella Fund. Allikevel har vi nå enstemmig valgt ut de seks finalistene som vi mener fortjener å gå videre.

Wella Family Fund juryen: Glenn Veiby, konsernsjef Raise Gruppen, Anne Mari Halsan, adm. direktør NFVB, Hanne K. Hamre, Country Manager Wella Company Norge, Cecilie Krogh Sundbø, stylist, influenser og eier av Salong Vest i Oslo og Bjørn Kollerud, journalist i magasinet FRISØR.

Tilbake
Annet Innhold