Back
Noen velger kanskje å barbere hodet, mens andre vil beholde manken og frisyren. Førstnevnte kunder mister du, mens sistnevnte kan bli de mest lojale kundene du har.

Noen velger kanskje å barbere hodet, mens andre vil beholde manken og frisyren. Førstnevnte kunder mister du, mens sistnevnte kan bli de mest lojale kundene du har.

Slik får du superlojale herrekunder

- Compact Skin har innfridd mine forventninger. Jeg gleder meg over å ha et fyldig hår, etter å ha mistet mer og mer hår gjennom de siste fem-seks årene. Hårerstatning er en fullgod løsning, smiler Kenneth Berg (31).

 - Jeg begynte å miste hår allerede i 23-24 års alderen. Jeg brukte Toppik en periode, men til slutt var ikke dette nok til å få håret til å se fyldig ut. Da jeg nærmet meg 30 år var hårtapet blitt så stort at jeg bestemte meg for å undersøke hva jeg kunne gjøre med dette.

 - Jeg søkte på nettet. Kirurgi var ett altenativ, men det er tross alt et kirurgisk inngrep. Til slutt stod jeg igjen med systemene til Apollo og Ruhs. En prat med Dag Fredrik og Marita i Ruhs gjorde meg nysgjerrig på hvordan løsningene kunne fungere i praksis. Jeg avtalte en konsultasjon hos Marita i studioet i Oslo, og dermed var det gjort. Jeg fikk en detaljert gjennomgang av hva hun må gjøre og hva jeg må gjøre for å få et flott resultat. Marita ga meg en trygghet og tillit, som gjorde at jeg gikk for Compact Skin der og da. Det var en bra avgjørelse for meg. - Jeg har i ettertid tenkt på at fagkunnskap, en ærlig tilnærming og ufarliggjøring, var viktig for å overbevise meg om å velge hårerstatning som en løsning på håravfallet, reflekterer Kenneth Berg.

Jeg har vært åpen om hva jeg har gjort, og er ikke redd for å vise meg frem uten Hairtalk heller.

Åpen med omgivelsene

De som kjenner Kenneth kunne ikke unngå å se at noe hadde skjedd med hårmanken og utseendet. Hvordan håndterer man omgivelsenes reaksjoner? - Jeg har vært åpen om hva jeg har gjort, og er ikke redd for å vise meg frem uten Hairtalk heller. For min del har det vært en fantastisk følelse å fremstå som den jeg vil være. Jeg har bare positive opplevelser. Så det har ikke vært noe problem, tvert imot.  For øvrig var det litt morsomt at enkelte ikke har registrert at jeg har fått mer hår. Det viser hvor naturlig resultat man kan få med Compact Skin.

Gode råd – nye rutiner

Kenneth har brukt Compact Skin i ett år. Hva er hans opplevelser så langt? - Jeg har fått grundige råd om hvordan jeg skal vaske og pleie håret. Jeg måtte legge om bruken av de pleieproduktene jeg var vant til. Jeg bruker tilpassede shampo og conditioner. Når det gjelder stylingvokser, så bruker jeg lettere vokser og litt gelé fra tid til annen. Man må være litt mer forsiktig når man styler håret, det gjelder også føning. Jeg har også en egen børste tilpasset håret. Men hvis jeg skulle være uheldig og noe skulle løsne, har jeg lært meg å re-lime hårdeler.


Både svømming og styrketrening går helt greit og uproblematisk

På jevnlig service

På spørsmål om man må ta hensyn når det gjelder ulike fritidsaktiviteter, svarer Kenneth at han ble positivt overrasket. - Både svømming og styrketrening går helt greit og uproblematisk. Det eneste er hvis jeg tar en hard jogge-økt. Blir man veldig svett fordrer det at man tar seg en dusj for å kjøle seg ned, ellers kan man risikere at noe løsner. Bruk av Compact Skin krever jevnlig «service». Hva så når man drar på ferie? - Jeg tar gjerne en «vedlikeholdsservice» hver tredje - fjerde uke. Hvis jeg drar på ferie, planlegger jeg gjerne et salongbesøk før jeg drar. Men det går også an å strekke tiden ut over fire ukers intervaller, hvis man må, forklarer Kenneth.

Tilbake
Annet Innhold