• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Unik mulighetet. Gratis instruktørutdanning fra Pivot Point.

Unik mulighetet. Gratis instruktørutdanning fra Pivot Point.

Siste mulighet: Gratis instruktørutdanning fra Pivot Point

Nå er det siste mulighet for Pivot Point instruktørutdanning gratis gjennom Bransjeprogrammet. Kurset består av 5 moduler på 2 og 3 dager, og gjennomføres med samlinger på Studio E/Edward Munch vgs i Oslo. Oppstart 18. oktober.  Frist for påmelding: 10. oktober 2022.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2022-09-22T16:06:20.0000000Z

Benytt en unik mulighet for nyttig utdanning - helt gratis gjennom Bransjeprogrammet. Alle mudulene går over to dager, med unntak av Klipp, farge og styling, som går over tre dager.  Tidspunkt alle kursdager: kl 09.00 - 17.00.

Klikk her for påmelding.


Modul 1: Langthårdesign (2 dager - 18.-19. oktober 2022)

I denne modulen gjennomgår vi de 6 grunnleggende langhårsteknikkene tvinning, knuter, overlapp, fletter, loops og rolls. Vi gjennomgår terminologien for langthårdesign med utgangspunkt i de 5 stegene i skapende prosess med fokus på form, tekstur, tyngde, retning, linjer, distribusjon, forberedelsesfasen, produkt, verktøy, samt ulike festeteknikker med strikk og nåler. Igjennom den praktiske workshopen trener vi her på grunnteknikkene hver for seg, og i kombinasjon innenfor ulike nivå fra Basic til Advanced.


Modul 2: Klipp, Farge og Styling (3 dager - 28.-29. og 30. november 2022)

I denne modulen går vi igjennom de 4 grunnleggende klippeteknikkene inkl. farge og styling i en helhetlig frisyredesign. Vi gjennomgår terminologien for klippedesign med utgangspunkt i de 7 stegene i skapende prosess med fokus på form, tekstur, struktur, tyngde, retning og linjer i langt, medium og kort hår. I den skapende prosessen tilpasser vi farge og ulike moderne stylings teknikker som tilpasses de 4 grunnklippene ut fra designprinsippene repetisjon, alternasjon, progresjon og kontrast i symmetriske eller asymmetriske frisyredesigner.


Modul 3: Textur - Permanent (2 dager - 6.-7. februar 2023)

I denne modulen går vi igjennom ulike rullingsteknikker for å skape ulike aktive teksturer i langt, halv-langt og kort hår. Vi gjennomgår designprinsippene og terminologien for tekstur med fokus på form, linjer, tyngde, aktiv eller uaktiv tekstur og kontraster. Vi fordyper oss i teorien og øker vår forståelse for den kjemiske delen av å ta en permanent texturendring og hva som skjer med håret under denne prosessen.

Modul 4: Herredesign (2 dager - 12.-13. april 2023)

I denne modulen går vi igjennom de 4 grunnleggende klippeteknikkene inkl. farge og styling i en helhetlig frisyredesign for herre. Vi gjennomgår terminologien for klippedesign med utgangspunkt i plan, retningsbasert distribusjon, jevn overgang, overkam teknikk og fadeteknikk for å skape en mer maskulin design i lengre, halvlange og korte former på herre. Her vil vi også gjennomgå noen øvinger innenfor skjeggklipp.

Modul 5: Hairdesign (2 dager - 22.-23. mai 2023)

I denne modulen går vi igjennom hvordan man kan forandre effekten i en hairdesign ved plassering og bruk av ulike typer verktøy og teknikker i håret ved bruk av føn, ulike børster, curlere eller Clips. Vi gjennomgår terminologien for hairdesign med fokus på expansjon, plassering av volum, form, tekstur, retning, rette eller buede former/linjer og design prinsippene i halvlangt eller kort hår.


Har du spørsmål til kurset kan du ta kontakt med eva.bergstrom@pivotpoint.nu

 

Tilbake
Annet Innhold