• NFVB
  • KONTAKT
Back

Invitasjon til leverandørene

Hår & Skjønnhet 2019 har fått en ekstrem makeover i forhold til tidligere arrangement.
Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2018-11-26T11:22:28.0000000+00:00

Historis sett har Hår & Skjønnhet vært en tradisjonell messe, men som de sener år har utviklet seg til et mer faglig event for frisør- og velværebransjen. Arrangementet 2019 er flyttet til hotell Clarion The Hub, som åpner kun ett par uker før arrangementet, som et nytt og moderne hotell midt i Oslo sentrum.


Arrangementet avholdes over èn dag - lørdag 16. mars, og vi ønsker å gi publikum en festival-følelse med en mengde kreative aktivitete og faglig påfyll over flere etasjer. Arrangementet avsluttes med bransjens "Oscar-utdeling" - Prisfesten, hvor vi kårer vinnere av flere NM-kategorier, fotokategoriene i Årets Frisør-konkurransen, Årets Frisørbedrift og Frisørkonsern. For første gang skal det også kåres en vinner av konkurransen Årets Hudpleiebedrift.


Her finner du mer informasjon om hvordan du som leverandør kan delta, og avtale om deltakelse som skrives ut, fyller ut og sender pr e-post til oss.


Leverandørinformasjon

Avtale om deltakelse


NB! Det er begrenset med plass så det er "først til mølla" prinsippet som gjelder for leverandørenes deltakelse.Har du spørmsål ta kontakt med:

Torgeir Kjepso Saue hos JCP Nordic: torgeir.kjepso@jcpnordic.com

Jan Kristian Pettersen hos NFVB: jankristian@nfvb.noHår & Skjønnhet arrangeres og driftes av Norske Frisør- og Velværebedrifter (NFVB)

Annet Innhold