• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Magasinet FRISØR pulserer i takt med bransjen og gir deg mye inspirasjon og nyttig informasjon.

Magasinet FRISØR pulserer i takt med bransjen og gir deg mye inspirasjon og nyttig informasjon.

Tid for handling

Høstutgaven av magasinet FRISØR er ute nå. NFVBs landsmøte og NFVBs lederprogram er to fokusområder. Det handler om å bruke mulighetene dine!


Landsmøtet til NFVB er bransjens viktigste møteplass – punktum finale. Det er NFVB som jobber med bedriftenes utfordringer, både faglig og forretningsmessig. Det er NFVB som jobber med myndigheter, som er med i råd og utvalg, som gir innspill og tilbakemeldinger der det gjelder. 

Det er medlemmene selv som på landsmøtet vedtar forbundets veivalg, som i stor grad står for hele bransjens retning.  Tro ikke at det ikke har betydning, det arbeidet som NFVB gjør i alle deler av bransjen, i alle regioner, for både medlemmer og til gagn for hele bransjen. Det er et evighetsarbeid, og noen må gjøre jobben... 

I sommer sendte NFVBs direktør ut et e-brev til alle medlemmer om at vi bør legge om organisasjonsstrukturen etter svensk modell. Spørsmålet er hvordan vi kan optimalisere kraften i Norske frisør-og velværebedrifter. Det er medlemmene som vedtar de overordnede mål sammen med kontingenten, det vil si de ressursene vi har til å nå målene. Det er medlemmene som velger NFVBs styre, som tar de grep de mener er riktige for å treffe på NFVBs formål – som altså har stor betydning for hele bransjen. 

Derfor bør du være medlem, derfor bør du delta på landsmøtet, derfor bør du bruke stemmeretten din.

Bli en bedre salongleder

Rett før ferien ble NFVB lederprogram lansert. Det er ikke bare bransjetilpasset, men her går coach Alf Inge Cleve-Stiansen tett på hver eneste kursdeltaker og dennes hverdag. Dette er kanskje den beste investeringen du som salongleder kan gjøre i år. Les mer om lederprogrammet i magasinet og på nett.

Skap den beste bedriften

NFVB kårer Årets Frisørbedrift og Årets Frisørkonsern etter klare forretningsmessige kriterier. Tilbakemeldingene fra alle som bruker evalueringskriteriene i egen bedrift er svært gode. Det handler om å jobbe systematisk mot tydelige mål. Vi har besøkt årets vinnere: Stas Hår & Bryn i Trondheim og frisørkonsernet Adam og Eva, som har over 20 salonger en rekke steder i landet. Bli inspirert av deres spennende hverdag.


Du kan lese FRISØR digitalt her.

20 år går veldig fort

1. september rundet jeg 20 år i forbundets tjeneste. Det har vært spennende år, der jeg foruten å være redaktør blant annet har jobbet med bedriftsrådgivning og medlemskontakt, og ikke minst vært involvert i mange av forbundets arrangementer og aktiviteter. Da jeg begynte var barna i barnehage, nå er de voksne. Årene har vært svært travle, og plutselig har man altså rundet en større milepæl. 


 

 

Tilbake
Annet Innhold