• NFVB
  • KONTAKT
Back

Hår & Skjønnhet 2019 på The Hub

Sett av datoen lørdag 16. mars 2019, og skriv med fet tekst Hår & Skjønnhet / Prisfesten på The Hub. Det blir en fantastisk begivenhet i et splitter nytt hotell midt i Oslo, det aller kuleste stedet i byen.
Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2018-08-29T13:13:02.0000000+00:00

Hår & Skjønnhet har beveget seg fra å være en messe til å bli en faglig happening på øverste hylle. Glitrende show, lærerike demonstrasjoner og nyttige seminarer og fyller dagen, sammen med norgesmesterskap i mange fag og kategorier. Og selvfølgelig: Det hele rundes av med bransjens største og ubestridte høydepunkt: Prisfesten!

I helt ny drakt

Clarion The Hub er et helt nytt hotell bak den vernede fasaden til gamle Hotell Viking/Royal Christiania. Mer sentralt kan man ikke ha et arrangement i Oslo, og dette skal bli en begivenhet det vil snakkes om.

 - Styringsgruppen har frihet til å lage et fabelaktig arrangement i en helt ny drakt, som skal stå ut og bli en institusjon i skjønnhetsbransjen. Vi er superentusiastiske! sier NFVB-direktør Anne Mari Halsan. I styringsgruppen sitter også representanter fra både frisør- og hudpleieleverandører, samt en av Norges ledende event-arrangører.

Festivalstemning

Med et så fullpakket program som man får på Hår & Skjønnhet skal det godt gjøres å få med seg alt. Det kan være lurt å velge seg noen høydepunkter og ellers bare nyte det gode samværet med andre bransjekolleger. NFVB skal sørge for at alt legges til rette for herlig stemning hele dagen. Hår & Skjønnhet er et definitivt bransjehøydepunkt, og vi vil også skape aktiviteter som kan virke rekrutterende for unge som lurer på om vår bransje kan være deres karrierevei.

Følg med, følg med…   

Det er ennå et halvt år til begivenheten finner sted, så programmet er selvfølgelig ikke spikret ennå. Men det er mye som skjer i bransjen rundt de tider, så pass på at du har krysset av for Hår & Skjønnhet – på The Hub – i Oslo – 16. mars 2019.

Oppdateringer kommer på NFVB/Hår & Skjønnhets nettsider og Facebook.

 

I styringsgruppen for H&S:

 - Anne Mari Halsan, NFVB, leder

 - Jan Kristian Pettersen, NFVB

 - Øystein Rudolfsen, FL/L'Oréal

 - Pål Graham, FL/Frends

 - Ulf Schjerpen, We are One

 - Bodil Loftheim, Thorsen Biovital

 - Anniken Sletten, JCP Nordic

 - Torgeir Kjepso Saue, JCP Nordic

 

Hår & Skjønnhet og Prisfesten 2019

Når: 16. mars Hvor: Clarion The Hub, Oslo

Hotellet er under bygging nå!

Se filmen om det nye hotellet her:

https://vimeo.com/268944304

Annet Innhold