• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Catwalk for Water er i år et samarbeid mellom seks Aveda salonger; DUGG, Hope, Inch, Petite Frisørene, Billys Bumble & Bumble, og ikke minst kunstneren Cathrine Knudsen.

Catwalk for Water er i år et samarbeid mellom seks Aveda salonger; DUGG, Hope, Inch, Petite Frisørene, Billys Bumble & Bumble, og ikke minst kunstneren Cathrine Knudsen.

Catwalk for Water

- Inntekten fra denne catwalken går i sin helhet til organiasjonen Charity:water, som jobber med å skaffe rent drikkevann i områder der dette ikke er en selvfølge. Målet i Norge er å skaffe kr. 160.000 kroner, noe som vil endre livet til 600 personer gjennom å få tilgang til rent vann for første gang i sitt liv, og denne visninge er en god start til å nå dette målet, introduserte Ellen Marie Johansen, AVEDA/We are One.

Det er hyggelig at så mange har møtt opp for å delta på visningen, ikke minst må jeg rette en stor takk til de involverte. Catwalk for Water i år er et samarbeid mellom seks Aveda salonger; DUGG, Hope, Inch, Petite Frisørene, Billys Bumble & Bumble, og ikke minst kunstneren Cathrine Knudsen, som er en nær venn av meg. Hele 70 personer har vært involvert i kveldens visning, som inkluderer 33 modeller, så dere har noe å glede dere til, oppsummerte Ellen Marie Johansen.

Kunstneren Cathrine Knudsen og Ellen Marie Johansen var godt fornøyd med fremmøtet under eventet.

Hun la til, at det ville bli en etterfølgende seanse med sosial mingling med hyggelige priser for dem som hadde lyst til et besøk i en nærliggende bar, noe en del av de til sammen 235 personene som hadde funnet veien til Tjuvholmen denne tirdagskvelden absolutt fant stimulerende.

Smakfullt

Selve rammen for eventet var  Gallery Fineart Art på Tjuvholmen i Oslo, som bød på en smakfull opplevelse, noe ikke minst en utstilling «Vindstille toner», som inkluderte 20 oljemalerier og 20 grafiske arbeider utført av kunstneren Cathrine Knudsen understreket. I god AVEDA ånd, er naturen  hovedmotivet for Cathrine Knudsen, et visuelt dikt til lyden av løv som slipper taket, faller og virvles opp igjen.

Kjentfolk, Petite Frisørene stilte med et stort team.

Neste steg

Kveldens visning innebar startskuddet for en videre innsamling gjennom AVEDA/We are one i april. - I kveld ser det ut som om det ble vippset inn rundt kr. 20.000, noe som vil endre livet til 75 personer som vil få rent drikkevann. Vi fortsetter utover i april. Salg av Eco drikkeflasker og handlenett for rent vann i Aveda salonger bidrar med minst 85.000, mange av salongene har egne innsamlingsprosjekter, som å selge secondhandklær, yoga for vann og andre aktiviteter. Det går fremover, DUGG har allerede samlet inn 25.000 kroner på eget initiativ, forteller Ellen Marie Johansen.


Tilbake
Annet Innhold