• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Magasinet SALONG Hud & velvære nr. 2 2021 er ute hos landets hudpleiebedrifter nå.

Magasinet SALONG Hud & velvære nr. 2 2021 er ute hos landets hudpleiebedrifter nå.

Bransjeutvikling i praksis

Magasinet SALONG Hud & velvære sendes til landets hudpleiebedrifter for å vise hva NFVB gjør for å løfte bransjen, og for å gi bedriftene praktiske tips til bedriftshverdagen. I årets sommerutgave kan du blant annet lese mer om fagbrevsprosjektet og om årets norgesmester i hudpleie.


Det er veldig lett å mene noe, men ganske krevende å sette handling til ordene.  Mange har tilsynelatende en slags tro på «usynlige makter» som bare sørger for at ting skjer.  Samfunnet vårt er et komplekst system, der alle har et ansvar for å bidra til drift og utvikling.  NFVB er et forbund med en forpliktende formålsparagraf.  Medlemmene tar derfor en tydelig delaktighet i utvikling av fag og bransje. Som bedriftseiere tar man ansvar for å skape gode arbeidsplasser. 

Det gode omdømmet

Et omdømme kan ikke vedtas. Det skapes som en reaksjon på noe. Vår bransjes omdømme er summen av hva som skjer ute i alle salongene og klinikkene. NFVB jobber på mange plan for at bedriftene skal ha det beste grunnlaget for gode, sunne og fremtidsrettede arbeidsplasser. I praksis betyr det at vi er sterkt engasjert i mange fora, både innenfor fagkompetanse og næringsdrift. NFVB er en aktør som gjør en forskjell. Som medlem er din bedrift med på å gjøre denne forskjellen.

 

NFVB arrangerer norgesmesterskap innen våre fagområder. Det skaper positiv oppmerksomhet, stimulerer til bruk av fagkunnskap og skaper utvikling.  NFVB er initiativtaker til Prosjekt Fagbrev Hudpleie, og setter bransjens ønsker ut i praktisk tilrettelegging. NFVB arrangerer lederutviklings­program som dokumentert styrker bedriftens konkurransekraft.

 

Dette er noe av det du kan lese om i SALONG Hud & velvære nr. 2 2021. Det handler om bransjeutvikling i praksis.  NFVB er tilretteleggere, men alt som skjer ute i bedriften er ditt ansvar. Ta det på største alvor – med stor glede og høy energi.

 

Med ønske om inspirerende lesning – og en riktig god sommer

NFVBs magasiner kan leses digitalt HER 

Redaktør Jarl Martin Garder presenterer magasinet SALONG Hud & velvære nr. 2 2021. 

Tilbake
Annet Innhold