• NFVB
  • KONTAKT
  • For Skoleelever
  • For Rådgivere
  • For Lærlinger
  • For Lærebedrifter
  • Om Svenneprøven
  • NFVB
  • KONTAKT
Back
Kampanjen skal være en positiv sak for frisørbransjen, for de som donerer og de som mottar håret. Den vil skape gode følelser.

Kampanjen skal være en positiv sak for frisørbransjen, for de som donerer og de som mottar håret. Den vil skape gode følelser.

BLI #HÅRDONOR kampanjen lanseres i forbindelse med Hår & Skjønnhet 2019

Det er mange som er avhengige av å bruke parykk eller hårerstatning i Norge. For disse er det å få en spesiallaget løsning laget av sunt og friskt norsk hår kanskje den aller fineste løsningen. Gjennom en stor kampanje på nett, i media, via NFVBs medlemmer og de største frisørkjedene vil Apollo få mange med langt hår til å gå til sin lokale frisør for å donere håret og få en ny flott frisyre.

Håret sendes inn til det nærmeste Apollo Hårsenter, som lager parykker og hårdeler til folk som trenger mer hår. - Nettopp fordi håret er ubehandlet oppfører det seg som ens eget, kan INGEN se at de har hatt utfordringer med hårtap. Det er også mange som ikke vet at det finnes hjelp. Gjennom kampanjen vil vi derfor kunne gi flere en bedre hverdag - med hår, fremholder Olav Midtgarden fra Apollo Hårsenter-kjeden. - Det dreier seg om å ta tak i en uutnyttet ressurs, i et ønske om å hjelpe andre og å se potensiale i et økende antall mennesker som gjerne vil donere håret sitt. Kampanjen skal være en positiv sak for frisørbransjen, for de som donerer og de som mottar håret. Den vil skape gode følelser, mener Olav.

Lanseres i forbindelse med Hår & Skjønnhet

BLI #HÅRDONOR kampanjen skal lanseres i forbindelse med Hår & Skjønnhet 16. mars. Kampanjen vil ha en egen nettside - hårdonor.no - med fyldig informasjon for folk og frisører. Salongene som blir med vil få et kampanjekit som inneholder brosjyrer, stickers, diplomer, strikker, kampanjeelementer, veiledning og materiell til bruk på egne nettsider og i sosiale medier. - Vi setter stor pris på rask tilbakemelding om din kjede vil være med. Ring meg gjerne dersom du har spørsmål eller ideer du vil diskutere, oppfordrer Olav Midtgarden fra Apollo Hårsenter-kjeden.  Du treffer ham på telefon 91 84 00 48.    

 

 

Tilbake
Annet Innhold