• NFVB
  • KONTAKT
Back
Årets happening i frisør- og velværebransjen!

Årets happening i frisør- og velværebransjen!

Billetter til Hår & Skjønnhet 2019

En samlet bransje står sammen for fag og kompetanse, nettverk og inspirasjon: Hår & Skjønnhet får ekstrem makeover i 2019! Tid og sted: 16. mars 2019, Clarion Hotel the Hub, Oslo.
Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2019-01-07T14:47:44.0000000+00:00

Under mottoet «Beauty is business» vil neste års «Hår & Skjønnhet» gi en helt ny opplevelse for deltakerne. Oslo Spektrum er byttet ut med det ultramoderne hotellet Clarion The Hub i Oslo, hele arrangementet samles til én dag og bygges opp som en festival med en mengde kreative og faglige aktiviteter over flere etasjer.


For første gang vil også skoleelever fra private og offentlige frisør- og hudpleielinjer i hele landet inviteres til Hår & Skjønnhet, for å få et første innblikk i den profesjon og bransje de etterhvert kommer inn i! 


Festivalkonseptet betyr at deltakerne kan boltre seg med faglig påfyll i tre etasjer.  En spesiallaget app vil gi deltakerne en oversikt over workshops, foredrag og alle de andre aktivitetene. Dermed kan alle besøkende enkelt sette opp sitt eget spesialtilpassete program. Hotellet vil også bugne av leverandører som viser frem det siste innen produkter, teknikker og verktøy. I tillegg vil det på en dedikert scene bli holdt flere visninger og demonstrasjoner av det siste innen frisørfaget, skjønnhetsbehandlinger og hudpleie. 


Og ikke minst vil NM i frisering, hudpleie, make-up og negledesign gå av stabelen midt i den yrende festivalarenaen. 


Hår & Skjønnhet avsluttes med den sagnomsuste Prisfesten, bransjens Oscars. Billetter til Prisfesten legges ut for salg 2. januar 2019! 

Annet Innhold